Ussssch

Blev nog att åka ut åpååå igår ändå. For till Nicke N och sen for vi med Ahlroos å Lumme till teboil. På teboil kom Ronny via och visade bilden åt mig och senare for vi ut och prövade den med Stjärt bakom ratten. Senare var alla trötta så då for vi alla hem och sov! Och idag mår jag inte bra..
Nåja, kom just ur duschen, lite bättre har det blivit så skall väll göra mig halvt klar nu eller något och åka till halpa-halli o. lite sånt. Sen blir det fagerööö! ;)

Bilägare

NU ÄR JAG BILÄGARE! Får bara hoppas den håller hem då och att den ser bra ut så man åtminstone får lite glädje ur den, haha :D
Och nu får man ÄNTLIGEN ta helg och sova länge om dagarna! Fast sen blir det jobb igen på måndag :( Men behövs faktist så mycket pengar som möjligt nu eftersom en hel del åker i bilen..
Fundrar om jag skall gå ut och lägga mig i solen nu, men vet inte hur jag skall orka! Det är ju så tråkit att sola :o Sen ikväll vet jag inte vad det blir att hitta på, men det tar vi som det kommer! Hade tenkt åka till Vasa och dricka men igår kände vi för att vi nog skulle skippa det hela. Vilket nog var rätt tur.
Men nu måste jag nog göra något! Om inte sola så städa rummet. Uää!

Audiii!

Denna audi A4 blir KANSKE min imorgon! Ronny o.co skall åka och titta på den snart så isåfall om den är i bra skick blir det affär imorgon! :) Kmr vara ganska spännande om de köper den, att sitta hemma och vänta att den skall rulla in på gården! Men får väll bara lita på hans.. köpförmågor! :D

Skall väll börja fixa håret nu och sen åka upp till Näsby för att umgås med Mia-lina! :)

Glömde!

HAHA, när jag ändå kommit in på musik idag kan jag ju påminna er alla om en underbart gammal låt som jag råkade träffa på när jag var på K's villa! Tyvärr slog det slint för en person i just det ögonblicket så fick aldrig lyssna på den klart men NU! :)
ATC - all around the world
Det märks jag inte vill gå i duschen! :D

Oj glömde jag inte att visa några bilder!?





Ludtigtluuderlululuuuulalalalaloooö

Första dan på den nya arbetsveckan avklarad! Får hoppas veckan bara flyger förbi så det blir helg igen! Haha! Den här helgen var faktist riktigt på topp. I lördast då jag kom till villan tibaks var jag förståss lite dålig, alla var helt drunk, mat låg utsmetad över allt och det luktade skit! Men när jag väl varit där en stund blev det mycket bättre och så kunde man helst börja ha kul! Hade med kameran, fick nog en hel del kort men sen blev det slut på batteri så tillräcklit blev det inte! Nåja, andra har väll knäppt några också! :)
Nästa helg kommer säkert bli lika kul också, får bara hoppas alla planer blir av och att man har kvar lusten tills dess! Kan ju ändras fort. Vem vet? Kanske man får hem en bil då också! :) Beror väll på i vilket skick den är och om husbils-gänget orkar åka och titta på den! :) HOPPAS! Annors får jag själv hitta någon som vill komma med, är nyfiken så helst skulle jag åka och titta på den nu! Men jag skall absolut inte borda ha några förväntningar, har ju inte varit så lyckat det här med mig, tid & bilar.
Skulle behöva gå i duschen nu, men vet inte om jag orkar!! Och ikväll blir det troligen att vespa med Ia och möjligen Johanna.
Btw fick jag syn på en ny låt idag som föll mig smått i smaken!
DJ Felli Fel f. Akon, Pitbull & Jermaine Dupri - Boomerang - click below

Kväll i repris

Blev en riktigt bra kväll igår på Kristians villa med badtunna, dans & alkohol! Var meningen J & jag skulle sova där över natten men det blev inte riktigt så. Och lika bra var nu det, för det var sååå skönt att vakna i egen säng och i ett tyst hus! Och sen också få dricka 76 liter coca-cola och äta en halv kotzonepizza! Hatar en massa oljud på morgnarna. Till på köpet om man vaknar till hög musik, då kan jag nog bli riktigt sur. Och jag hatar att vakna på ett annat ställe och vara hungrig, törstig och allmänt krapula. Sådeså!
Kom just ur duschen så skulle väll nog behöva börja göra mig klar inför kvällen i repris, J & möjligen E är redan där. J är säkert snart i fyllan medan jag sitter här i en badrock! Men det är så f*ns jobbit att börja fixa till sig. Men måste väll nog plåga mig lite så jag hinner med E2!
Och ikväll får jag INTE glömma kameran!!

Luft

Hade varken ork eller TID att blogga igår. Nicke kom hit och skruvade med vespet, sen kom också Danne för att stressa på N. Någon timme senare brummade vespet på gården :) Men den stannade ibland och när de skulle åka härifrån märkte N att en ca. halv cents del som hör hemma i vespet låg på golvet. Nödvändigt när allt var ihopskruvat!
Gjorde mig klar och Felicia & Ia kom efter mig så for vi upp till Näsby och åt till JP! Mmmm.. :) Så skulle F sen ut på något annat så Ia o. jag for till rör och bara vaa med Johanna & Emillia. När alla hade åkt for jag ut me Danne o. Nicke en stund. Gick och lade mig halv 2 vilket resulterade i en liten försovning! TYPISKT!
Nåja Nicke är här nu tror jag?.. och skruvar klart med vespet! Så om den går som den ska blir det troligen en tur! :) Får hoppas regnet håller sig undan!

Jaa..


Jobbade idag tills lite före 4. Gick in och gjorde mig klar så fort jag kunde så for jag med mamma till mina kusiners ungars kiosk, handlade av dem och samtalade med mina kusiner osv. Sen for vi vidare till fotoquick var jag visade upp mitt macro-objektiv åt Patrik! Handlade även upp den största delen av mitt presentkort som jag fick till julen av min bror! Det blev ett diddi-armband.. När de stängde for vi via halpa-halli och handlade foundation.
Nu skall jag just åka ut med Johanna på vespan såååå måst nog gå nu!

Jöö



Har haft en rätt bra helg, åtminstone i fredast hade jag passlit roligt i vissa stunder.. Var till Vasa med Jont, Eken, Markus, Elin och Ia. Var en för mycket i bilen så i Vasa hoppade M i med några andra. Ia fick även agera bakluckeliggare eftersom folk ringde och sade att polisen stannade folk på vägen. For sen och provade baren, vilket funkade bra :D Trodde nog inte det skulle vara så där lätt.. När klockan blev mycket började vi ta riktning mot Närpes. Sen blev det efterfest hos Lille var jag lämnade tills lördagen. 
Lördan for jag hem på dagen, sov till kanske halv 8 på kvällen.. Hade beslutsångest om jag skulle dricka eller inte men det slutade med nyktert. For ut med Emilia, Stjärt & Nicke. Var till Norrnäs var Jont steg på och vi stjutsade honom till Vasa. Körde där en stund och sen hem!
Men nu skall jag snart åka och färga håret på Nicke som jag lovat honom att jag skall göra någon dag, så det fick bli nu!
Lite skit då man inte kan måla naglarna över sommaren då man arbetar i restaurang. Hade riktigt lust idag när jag inte hade något annat för mig! Men det är onödigt, färgen håller inte ens en halv dag i disken.


Jihuu

Har just provat brun-utan-sol-sprayen som jag köpte igår och sitter som bäst och väntar på restultat! Jag vet det lär ta 3 timmar före det syns men har ändå inget annat jag ORKAR göra. För mycket skulle jag BEHÖVA ha gjort åtminstone. Men men.. Skulle behöva städa lite i rummet snart också, har bestämt mig att dammsuga/städa och torka damm en gång i veckan så det hålls rent. Kanske lite föör ofta att torka damm en gång i veckan men jag har så pass mörka möbler att man kan skriva i dammet redan efter någon dag (y) Så skulle jag även behöva prova ut vad jag skall ha på mig imorgon eftersom jag inte kommer hinna då! Imr blir det Vasa rock festival med troligen Elin, Ia, Löken (?) och med Jont bakom ratten! ;) Synd att vi råkar ha lunchöppet dubbelt längre imr då det är k-stadsmarknan vilket betyder att det blir stressigt imr kväll att hinna duscha och göra mig klar!
Senare ikväll blir det troligen att åka ut en stund med Felicia! :)


Ledigggggt

Sov ganska länge idag, men inte så konstit då jag kom hem ganska sent inatt.. Gick ut och solade en timme och sen började jag på med kvällens middag, bara åt mig själv, tonfisksallad! Muuums! Sen for jag ut på en springtur både för att försöka få bort lite fetar och fånga lite sol. Då jag kom tillbaks fortsatte jag på min sallad. Kollade tv i några timmar :o Vilket är väldigt konstit, tittar i princip aldrig på tv längre.. Men det var rätt skönt! Så kom Nicke över och skulle kolla på vespan, men det var något speciellt värktyg som vi inte hade som behövdest. Så for jag ut en stund med honom sen också och åt mig smal på jordgubbar! :D

Jeup

Imorgon är ja troligen ledig! Wihooo. Fast det är ju nog rätt tråkigt ändå :)

Båtfärd

Måste skynda mig nu! Har ett tvångsbegär att blogga ikväll men ändå skulle jag behöva ta natt så jag inte försover mig imorgon också som jag gjort några ggr nu!
Nåja, tammerforsresan blev riktigt lyckad förutom att vi fick punka på hemvägen. Men det var rätt nära hem så Micke kom med ett däck åt oss. Bra väder fick vi, alla andra tyckte det var FÖR varmt, jag tyckte det var rätt passlit! :) Man fick nu åtminstone en chans att få lite färg på kroppen. Efter särkänniemi for vi till ideapark, hade planerat att inte shoppa nåt vilket inte alls lyckadest. For väll nog någon hundralapp igen :( När vi kom hem for jag hem och duschade och sen for Johanna, Markus, Nicke och jag och kollade film till N, var alla råkade somna. Klockan 5 väckte jag Nicke och tvingade honom stjussa hem mig bara så jag skulle få sova så länge jag ville idag!
Ikväll har jag varit ut i båt med Jennifer, Isak, Nicke & Markus. Vi drog även ringen efter båten. Oj så kul! :D Sen lade vi ut ankaret och bara låg och njöt i solen. Så beställde vi pizza från blå stunden, sen avslutade vi vår båtfärd.
Här kommer lite bilder från helgen!
(Vet inte om några bilder från båtturen idag kommer upp!? Om inte, så kommer dom troligen imorgon)

Särkänniemi

Åååå ja vill sova! Men istället sitter jag här, har just fixat mig. Efter en lite stund kommer Nicke, Dennis, Johanna & Emilia efter mig så bär det av till Tammerfors till särkänniemi :) Börjar bli länge sen jag var dit sist så det skall bli kul! Sen om alla orkar/om vi har tid åker vi väll troligen och "tittar" till ideapark också!
Igår blev det en åmmine/vasa resa med Nicke (Johanna) och Lille. Kom hem närmare 3 därför kan man säga jag fått allt för lite sömn! Men imorgon!! Då tänker jag sova precis hur länge jag vill! ;)

Sunny daaay

Har spenderat kvällen tillsammans med dessa människor i N's båt. Ett dopp blev det också! ;)
(Vissa bilder blev ganska suddiga, har ingen aning om vad jag har varit och råddat på med)



Dessa två bilder blev jag faktist riktigt nöjd över! ;)

Ännu ett depp-inlägg HAHA

Jaa, vilken dag! Hemska saker..
Har iallafall runnat på med Elin, Emilia & Ia ikväll, har bl.a. varit och kollat byaligamatch och sen ätit mig fet på chips o. dipp tsm med Ia och sen mått skit som fäen (y) Vet inte vad jag har med det just nu, mår ju skit hela tiden, kanske någon magsjuka som går som ännu inte hunnit bryta ut ordentligt? Men det är alltid värst i bil.. För nu är det bättre då jag är hemma. Ja inte vet jag!
Började fundera tillbaks med Ia ikväll, varför var förra sommaren sååå mycket bättre? Var är spänningen i år? Var är solen? När skall man hinna? När skall man göra alla "sommarsysslor"?
Jag vill ut! Göra något kul låångt bort härifrån. MEN i höst! Då är det helt säkert, skitsamma med allt men JAG skall ti södern! Oj oj.. Hääärligt! Värmen, havet, stranden, utsikten, den goda maten, de goda drinkarna, den mysiga shoppingen och den helt underbara stämningen.
Vill bara åka nuuu!
Måste väll sluta fantisera om allt underbart nu, den tiden kommer troligen någon gång. 
Måste leva i nuet!


OCH JAG LOVAR! NÄSTA INLÄGG KOMMER INTE VARA LIKA FRUSTRERANDE! :D

OBS! Klagoinlägg

Åå man skall aldrig säga något, igår var det en lugn dag.. Raka motsatsen mot idag! Hohho, trodde jag skulle börja lipa eller något då diskarna bara lagrades upp på diskbänken. Hatar diskar! "Morgon-passet" före lunchen är alltid så mycket skönare. Men runt 16.45 var allt färdit diskar, städat och klart så då gick jag hem och satte mig vid datorn. Sen somnade jag en stund.. Det där jobbet tar nog kol på mig. Orkar inte ens fixa mig om kvällarna längre..

Sen kom nicke och "fixade" vespan min som stått nu några veckor i packhallen och sett cp ut. Fick det lagat det vi trodde var felet, men det finns tydligen något annat också som krånglar!! Min far & N talade om "dåligt med kompression", vill säga vespskiten har kanske skurit ihop! HAHA. Nä tror jag bränner den snart och säger den tände på sig själv! JAG OCKSÅ VILL VARA SOM ALLA DE ANDRA BARNEN OCH LEKA MED VESPET!

Nää.. Och imorgon är det bara onsdag! :o Skulle behöva hinna städa rummet då efter jobbet. Vill säga om jag orkar! Sen blir det väll att umgås med Elin och möjligen Emilia? Kanske kolla match, och om vädret tillåter ta en simtur i havet. Får väll se vad det blir!

Slööö

Kan inte påstå att jag har mått bättre idag, ville bara gå hem och dra ett täcke över mig när jag var i jobbet. Men jag klarade dagen, var trots allt ganska lugnt på lunchen.. Värkligen tur! Om det varit som i fredast skulle jag nog inte vetat vart jag skulle tagit vägen.
Min bloggmotivation ligger även på noll idag! Kan bero på att min dag inte har varit så händelserik. Har mest latat mig för kvällen, powenappat lite och varit social för en stund, ätit lite chips av Johanna och köpt en cosmopolitan! Haha, nödvändig info!
Men blir väll nog att ta natt nu så man orkar imorgon, känns ändå rätt onödigt att skriva just nu! :)
GODNATT!


Random bild på Johanna! ;)

Karnevaaal

Oj oj.. Karnevalshelgen har varit riktigt lyckad, den har bara gått allt för fort! Vissa stunder har ju förståss inte varit riktigt lika lyckade men sånt måste man försöka skita i om man sen vill kunna minnas allt som var bra. Man kan väll inte heller räkna med att det aldrig blir något onödigt när alla är påverkade?
Men vad skall man nu se framemot när den här helgen är över? Nästa lördag kanske :) Tror iallafall jag kanske skall satsa på nyktert då, för nu mår jag verkligen inte bra. Var ut med Felicia å Emilia för en stund sen men hann inte vara ut så länge så fick dom nog skjutsa hem mig! Det är faktist länge sen jag mått skit så här länge efteråt. Men jag kom ju förståss inte i säng förrän 8 imorse, inte konstigt att jag är slut.
Men iallafall, tror nog det blir att sussa nu!
'

RSS 2.0