Första dagen

Nu är det skollivet som gäller igen. Idag hade vi ändast två lektioner (eller tyckte jag förtjänade ledigt på matte eftersom jag ha klarat alla tenter och nu e de slut på dem för denna period, så varför gå på lektionen då? :)) (Skulle inte förvåna mig om de ändå gjort något viktigt idag!!) Man skaaa inte skolka.
Runt lunch for jag in till stan där Catarina & Emilia var. Kollade lite på gina och gick sen till fantoy för att leta lördagens maskeradoutfit. Hittade något som passade mig pööörfekt. Eller passade och passade.. Tror iallafall det blir bra då några småsaker som jag har kvar blir inhandlade! :) Kul att faktist klä ut sig i år, få klä sig och sminka sig som annars inte brukar och släppa löst på fantasin.
Ikväll kommer Joel, Michelle & (Nicke) hit till Vasa. Skall åka på mat och sen bio. Äntligen får jag se filmen ja väntat länge på, taken 2 nämligen! Hoppas den är exakt lika bra som ettan. Men det brukar ju inte filmer vara. Och snart kommer sista? delen av twilight ut på bio också.. Oooh, längtar. Tror jag skall se om alla 4 filmerna före så man kommer riktigt i stämning. Trodde aldrig jag skulle älska en vampyrfilm. Men ibland är saker helt annat än vad man tror! :)
Och sådär annars för onödighetens skull har jag börjat dricka kaffe här i Vasa, men BARA i Vasa!! Hemma är det inte alls lika gott. Men iallafall, vuxenpoäng kan man väll säga?
 
Vad jag kommer klä ut mig till på lördag kan förknippas med dessa färger! :)
 
 
 

Lyysande sickan

Känner på mig att det här inte kommer att bli till nånting. Har absolut inget att skriva om. Vädret är ju alltid ett alternativ men jag kan knappast tänka mig att någon har missat dagens fina väder :) Eller så var det ju inte så då heller.

Har haft i planerna att fixa en massa skolarbeten under höstlovet men kom underfund med idag att det inte är så många uppgifter jag kan fixa hemma nu på grund av olika orsaker. En intervju med en byggnadsingenjör som är en av våra uppgifter ska ja iallafall försöka fixa (vem i Närpes är byggndasinenjörer kan man ju fråga sig då också?), likaså autocad uppgiften som ja inte är 100 % medveten om hur man skall laga skall vara klar.
Nu har jag också en stinkande Ruffe som flåser mig i ansiktet. Ifall någon ville vet :) Oj nej.

En annan intressant och väldigt viktig sak är att min allra bästa vän Emilia fyller 19 år idag! ;) CONGRATZ! Därför bjöd hon på tårta igår. Var även på kaffe efteråt med henna, Mia & Malin. Kollade lilla jönssonligan hos Nicke efter kaffeturen. Lilla jönssonligan måste nog alla älska <3 Nostalgi så det nästan är hjärtskärande.
 
Tror jag måste avsluta före det här urartar sig. Vilket det nu redan gjort. Så här blir det då man har lov. Tur jag får jobba imr! :)
 
Bjuder på en bild av dynamit-harry i sina äldre dagar! Man kan se likheten. Råkade också läsa att "Doris" varit missbrukare sen 11-års ålder. Det trodde man inte. Hon har även en blogg ifall någon är utan att göra: http://envanligdagpaheroin.bloggsida.se/
 
 
 

Avkoppling

Precis på det vis man vill spendera söndagen på.. Hembakad pizza, massvis med glass och en bra film! :) Söndagsmys!
 

Lördagens happenings

 
Kom just ur duschen! Ska kolla lite bloggar och facebook nu så ska ja börja fixa mig inför kvällen. Födelsedagstårta hos Lille och sen den lokala baren J&P, sista gången ever före de flyttar!
Ha en trevlig helg alla! :)

Espanjaaa

Har varit tyst här den senaste veckan, men som de flesta vet är det för att ja spenderat en vecka i Spanien på semester. Hade det riktigt bra, fast ja hade lite svårt att koppla av eftersom jag kände att skolarbeten stog mig upp över öronen, och är man flera tusen kilometer bort då kan det vara lite svårt att göra något åt det! ;) Men god mat har vi ätit minsann, allt för mycket mat!! Men det är ju något av det bästa på semestrar!
Min pappa fyllde år där en av dagarna, så då blev det äventyr för hela slanten. Först på shopping i Malaga, en ganska stor stad (pappa och Mattias fick gå på bilmuseum istället förståss). Kan meddela att Malaga hade världens shopping, kan också meddela att Malaga har världens konstigaste numror. Provade säkert tusen olika klädesplagg och i princip inget passade. Ibland passade knapp XL! Hur sjukt är inte det? Sen tog vi taxi upp till bergen allihopa för att äta på ett typsikt spanskt ställe, där inga turister åt utan bara äkta spanjorer som inte kunde någon engelska alls. Inte ens menyn var på engelska så ni kan ju tänka er vilken mat man fick där. En torr kycklingfile, säkert slaktad på gården kan jag tänka mig :D Själva maten var ju då inte så bra men grejen i sig var ju speciell. Var så högt uppe att det slog botten för öronen och målnen var lägre ner än oss. Mot kvällen blev det att gå på krogar. Min pappa var iallafall nöjd med dagen.
Andra dagar har vi.. kört riktig lyxbåt, kört turistbåt till grannstaden, solat lite då man hunnit, shoppat ännu mer, gått på marknad, druckit någon drink nu som då, besökt ännu en grannstad.. ÄTIT! ;)
Spenderade många kvällar i Puerto Marine också som det så fint kallas. En lyxdel av Benalmadena där endast rikemän bor. Blev lite smått avis på dera lägenheter inbyggt bland vatten, miljonersbilar och miljardersbåtar! Var riktigt fint där eftersom staden var byggt på vatten.
 

Två dagar har jag iallafall hunnit med skolan denna vecka. Hunnit göra ifrån mig några närvpåfrästande skolarbeten och tagit igen det mesta jag missat under semesterveckan. Nu väntar en hel veckas höstlov, med *trumvirvel*.. skolarbeten! :) Men iallafall mycket skönare än att sitta på någon hård trästol i skolan!
 
Här kommer lite av vad jag hittade i Spanien!
'
Smaskig nyckelring! :)

Där fanns många roliga & billiga mobilskal.


Kärleksfulla salt o. pepparkar.


Magneter.


 






 
 
Och en riktigt fin kavaj. En lång en.
Kommer kanske bild senare.

RSS 2.0