Så här nära har jag aldrig varit

I går var det allt annat än finfint! Mådde skit ännu 9 i gårkväll.. Men iallafall blev lördan helt bra! Förfest hos lille, ollis, o'malleys & sen också mc'donalds.
Igår spenderadest dagen/kvällen i sängen framför tv:n hos Nicke, sen ut en stund med Emilia! 
Idag har det gått riktigt slött.. Dagen har också varit ovanligt tråkig. Har just ätit tortilla som jag fixade ihop för en stund sen och nu blir det kanske första avsnittet av DH eftersom jag just laddat ner hela säsong 1. 

Btw fick jag veta att jag får börja övningsköra på måndag! Jihoo, äntligen känns det som mitt körkort börjar närma sig.


Sjuk, byggmässa & texmex

Var hemma igår, kände ingen ork att vara i skolan då ja var sjuk. Måste nog bli ett slut på det här nu! Men vad kan man göra då man tagit i princip ALLA prov man kan ta under 3 års tid? Iallafall blir det nog tungt i längden att alltid ha stegring. Men den här gången är ja ju faktist förkyld också.
Idag for jag åtminstone till skolan, även fast hostan nästan är värre än igår. Fick börja först kl. halv 10 eftersom vi skulle till Vasa på en byggmässa. Plockade åt oss allt godis & alla pennor vi hittade på mässan och sen for vi hem tibaks :D Nödvändig resa.
Ikväll blir det texmex buffe på crazy cat med Emilia, Ia & Elin! :) Sen blir det troligen att runna bemar!

Mummaaa



Dessa godsaker här ovan tänker jag nu spendera kvällen med + N. Har även blivit sjuk IGEN! Huvudvärk sen igår, stägring och en brännande hosta. Därför har jag spenderat kvällen i sängen framför tv:n och en bok som vi måste ha utläst tills.. typ imorgon? 
Ikväll blir det greys! :)

GRATTIS Ronnyponny!

En skoldag utan Jessica! Ganska tråkit :( Men iallafall kom jag igenom den, och aktiv var jag (om man bortser från en-två timmar).
Idag fyller min bror Ronny 21 år, så skall snart åka iväg till Finby på kalas. Smörgåstårta <3 Tiden går nog rätt fort ändå, tyckte det var inte länge sen R bråkade med mig dag in o. dag ut :D hehe, och jag lipade som vanligt! :)
Efter lite kalasande blir det en tur med Emilia, som fick bilkörkortet idag! :D Grattis till dig! :)



Haha, den får duga! Har mitt gamla bild-usb nånstans hos N? Så därför lite bildbrist.
Från förra julafton.

Vidare uppdatering

Är nog inte meningen jag skall göra någon mat ikv! Ugnen fungerar tydligen inte längre, likaså med microugnen. Alla kastruller är spårlöst försvunna. Maten jag satte i råsten fastnade och lär aldrig gå att få bort. Toastgärnet var dött och när jag till sist fick igång ett grilljärn så blir maten bränd! :) Vilken underbar kväll.


Näst sista måndagen i oktober

Dagen började med att jag for till hälsovårdaren. Sen på lunchen for jag, Dennis, Jessica, Nåine & Daniel till casa på pizza. Sen efter skolan for jag med moster & Michelle till mormor o. morfar och sen vidare till H-H.
Har just kommit hem nu och fundrar vad jag skall äta då min mor e borta. Så tråkit att bara laga mat åt sig själv.. MEEEN! (I) En tonfisksallad skulle sitta finfint! ;)
Tror jag knäpper igång en film efteråt i väntan på att allt eller inget skall hända.

Så här annars får kanske äntligen min kära bil börja stå på gården lite oftare efter ikväll! HOPPAS! Då blir det nog vaxning så fort som möjligt. Tänk att ja inte ens hunnit vaxa den EN ända gång ännu!! .. Sen augusti?
Det finns nog en hel del annat jag skulle vilja ha gjort på bilen också tills jag blir 18. OCH VET NI VAD?! Mindre än 2 månader kvar nu! ;) Jihoo.

Jaaa..

Vilken datarnörd jag varit idag. Kollat runt lite på netet vad jag skulle vilja ha ti julklapp och födelsedag eftersom M & P troligen åker och handlar lite imr. Har kommit fram till att jag bl.a. vill ha en onepieces, xenon, TIGI's hårprodukt Catwalk Big & Bigger, Beyonce's nya parfym, presentkort till några affärer såsom VILA, vero moda & gina tricot (och till att fixa naglarna nånstans) och ett nytt skal i en annan färg till mobilen. Skulle även vilja ha nya vinterfälgar till bilen.
Skulle vilja ha kotipizza ikväll, blev riktigt snål då N kom in i rummet med en pizza o. en cola i handen. Så kanske blir att åka upp till Näsby före de stänger, annars.. måste jag se vad det blir.
Nu är iallafall vårt kära höstlov över, så imr är det skolan kl. 10 före 9 som gäller! Det vill säga, imr börjar det eviga väntandet tills nästa lov, JULLOVET!






Tåppon

Sovde till klockan 14 idag! Lite arg på mig själv. Har ju börjat vänja mig att stiga upp halv 11-11, så sover man till 2 och helt ändrar sömnrytmen! 
Då jag kom hem från N hade mamma varit till fotoquick och handlat JÄÄÄTTEMÅNGA nya indredningsdetaljer som jag då hjälpte henne med att få upp på vägg & hyllor!
Gick ut och knäppte några bilder, men alla höstfärgor har nästan försvunnit ute i naturen.. Istället råkade Kika's hund Tåppon komma upprullande på gården tsm med farmor. Tåppon var riktigt vild idag så tog några bilder på henne istället! Då hon fick syn på Korven blev hon ännu mer vild. ;)





Bort med det gamla..

och dit med nytt.
Färgerna blev riktigt matchande, och salmiakk sugen blir ja.


Inget.



Har tagit det lungt idag. Tycker nog att någon sådan dag behövs på ett höstlov också.. Förståss, har damsugit av golvet i mitt rum, men det tog ju inte länge.

Igår spenderades som sakt hela dagen lång i Vasa, handlade absolut INGENTING, förutom mat på spices, en donuts på arnolds & en biobiljett till filmen Drive! Måste värkligen säga att filmen inte är värd att åka på.. Den är väll inte sämsta film jag sett heller, men kunde inte finna någon exakt point med filmen. Det hände ju inget.

Drömde btw något rätt otäckt inatt. Tänk er att ni har tandställning både i nedre o. övre käken och då ni sätter ihop tänderna sitter de fast med all kraft man kan tänka sig! Det var just det som jag drömde.. Till på köpet kändest allt så värkligt! 

Ikväll blir det troligen att åka ut på en första tur med Ia, som fick bilkörkortet igår! :) Annat har jag inte i planerna.

Shopping i björneborg

Ojoj vad jag är nöjd! :) Och mycke pengar har spenderats.. Hittade såå mycke, men blev nog att ränsa ut det bästa.



+ Att mamma köpte en riktigt fin björnborg-handväska åt mig, dock får jag den först till jul! Saaad face..

Fanns faktist överraskande mycket intressant i Björneborg just nu. Man är ju inte dit så riktigt ofta eftersom det är lite längre än till Vasa, men då man en gång åker dit (och har några nollor på kortet) är det nog värt det!
Imorgon blir det shopping ijen, (utan pengar). Skall bara följa med Emilia till Vasa som sällskap. Kommer bli tungt att gå en hel dag igen.. Sen blir det kanske bio med E, K & N.

VILL HA!

Blir kanske att åka & shoppa med mamma imorgon, isfl kommer jag hålla utkik efter dessa plagg! 



Movietime

Colombiana 

+



Läs inte

NOLL NOLL NOLL.. motivation till att sova! Ändå ganska så otroligt passligt super mega trött.. Kanske det beror på att jag inte orkar flytta datorn ur sängen? Vill ha en flygande dator! Hahahahahahahah, tror mitt huvud, internet & tid inte passar så bra ihop just nu. Min humor är även ganska på sneee.
Borde sluta skriva peopleeeee and fall asleeeeeep! :)
NATTNATT gott folk! :) :)

Sköna lov

Häljen har varit riktigt rolig. Smörgåstårta i fredast, party i lördast & tårta o. paj i går! ;)
I lördast steg jag upp ganska fort, hem ett varv och sen vidare till K-stad med Nicke. Handlade vårrullar, skor, leggings och världens skönaste tubhalsduk! Hittade även två stickade tröjor som jag måste åka & handla nån dag då jag har mera pengar..
Sen for jag hem för att fixa mig och sen upp till Näsby. Rasse satte sig bakom ratten, så for vi iväg till Vasa. Då vi kom dit for vi till Emilia's syster's legenhet och förfestade lite. Hann inte vara där så länge så bestämde vi oss att börja åka till Ollis. Ingen orkade gå så vi satte Danne i bakluckan och for vilket resulterade i en baklucka full med glasskärvor :) Var på ollis ända tills de stängde? tror jag.. Iallafall gick vi till Mc'Donalds och handlade 20 st! nuggets före vi åkte hem! Mööööms!!



OTROLIGT SKÖNA SKOR!


Nu har vi btw höstlov en vecka! Skönt! Har ingen aning om vad man skall hitta på de här dagarna. Men någon plan har vi väll nog ändå (haft) i baktanke, bara alla mina söta vänner inkl. jag skulle vara miljonäääääärer skulle allt gå som planerat! ;)

Nåja, får ju åtminstone hoppas att vi hittar på något, annars tänker jag (med eller utan sällskap!!) åka ut på en shoppingrunda nån dag! Men nu skall jag klä på mig och gå till restaurangen på lunch!

Äntligen fredag!


Imorgon är det fredaaaaag

Tänkte nog skriva igår också, men vet inte riktigt varför det aldrig blev av..
En bra (skol)dag var det åtminstone igår. Började med att J & jag blev överraskade av D som kom till bygget med en playburk (oboy) utan att vi hade sakt något :D Hehe.. Snäll D har blivit som tänker på oss! ;) På matrasten for jag, J & D till R-kiosken, där fick vi se då D gick rätt in i en stolpe så han fick en bula i pannan, hade svårt att sluta skratta efteråt. Sen efter maten hade J & jag nån slags energiattack och vi kom på den roliga ideen att hoppa på isoleringsbalar. 
Efter skolan for ja till gymnasiet och väntade på Elin, så for vi in till Näsby för att köpa en present åt Emilia! :) Sen en stund till farmor & sen hem med Nicke. Kollade en film, Setup. En helt okej film. Sen upp till Näsby, till N och spela buzz & sen och tala lite med Catarina som kom från turkiet igår.
Skolan idag har inte alls varit lika kul som igår.. Har mest sovit ikväll, kollat en halv film (en gång) och letat södernresor (vilket det är brist på).
Nu måste jag byta kläder så blir det en promenad med Emilia!

Hit & dit


(En trött & frusen Jessica i torkskåpet! ;))

Har just hållit på någon timme med att leta upp ny musik på youtube och laddat ner i brist på annat.

Några av dem..
Inna - wow
Inna - put your hands up
Redrama - I don't know what to tell you
T.I. - I'm flexin
Sean Banan - händer i luft
Enrique Iglesias ft. Jennifer Lopez & Eminem - Mouth two mouth
Taio Cruz ft. Pitbull - there she goes
MEBA feat Inna - summertime 
MEBA feat Inna - reason why
Stella Mwangi - hakuna matata
Andra ft. Pitbull - something new
Kelly Rowland - down for whatever
Emeli Sandé - heaven

Ikväll blir det att spendera tid med Elin, så kanske vi tar oss en promenad då också! :) Får väll se.

Rallybrudar

Dagen har bara susat förbi. En helt vanlig måndag, en bra måndag! Börjar nästan se framemot måndagarna, de är alltid lika chill.. 
Skall fortsätta på dagen i samma takt, så nu blir det någon film & sen troligen en dejt med Felicia! :) 



Nu när måndagen snart är över kan jag börja vänta på helgen igen, LÖRDAAAN! ;)



You talk about yourself

Häljen har varit lugn, vilket jag hoppas inte nästa blir! ;)
I fredast fick jag sluta lite tidigare eftersom jag läser kombimodde. Pappa fyllde även, så farmor, farmor, Kika & Mattias kom hit på smörgåstårta mot kvällen! :) Senare åkte jag ut ett varv, men det var så dött så blev ingen lång visit..
På lördan färgade jag N's hår, mahognybrunt, blev nog helt bra! Senare ut med Markus & Nicke, skjutsade Petra till vargberget. Efteråt blev det en timme på Lärkas verkstan, vilket kändest som 10000 timmar. Elin räddade mig, for ut med henne och talade om allt mellan himmel och jord. Går så bra att tala med Elin! :) En riktig vän!
Sen ut med M, N, S & K.
Idag har jag bara slöat, kollat några tv-program och en halv film. Måste se, blir vell snart att åka ut ett varv, bästa Emilia (SOM FYLLER 18 NÄSTA HELG :D) är ju hemma ikväll också! ;)

Sschjjjlööött

Lämnade hemma idag! Kände mig så himla trött & slut pga. förkyldningen.. Lite stegring spökar på också nu som då, som vanligt.
Har bara tagit det lungt idag, bland annat fixat ihop lite mat! Och gott blev det minsann! ;)



Tror det blir filmmaraton nu resten av kvällen, finns ju inte så mycket annat att göra då man e sjuk.. 
Så nu - > Detroit rock city!

Stickat

.. är vad jag handlat idag!
Morgonen började men en lite större frukost än vanligt, fullt medveten om att jag varken skulle få dricka eller äta förrän halv 1, då jag skulle och ta ett prov till hvc. Rätt jobbit att inte få äta smörgåsar på kaffepausen när alla andra vräkte i sig.
När jag väntade hos farmor en stund, hittade jag en bok som jag började läsa! :o Blev fäst vid boken och bestämde mig för att ta hem den! Trodde aldrig det skulle hända ;) "Den lilla fången" heter boken, en rätt grym bok om hur en ung flickas hela barndom blir till en mardröm.
Provet var klart rätt fort så då blev det att åka till Vasa på lite shopping med mamma, moster & Michelle. Sen åt vi på amarillo före vi åkte hem! :)




Nu blir det att byta kläder och åka ut med Elin & Emilia! <3

Ont i halseeeen




&


Nu får det vara nog

HELT OMÖJLIGA BAKRUTOR! Ännu ett försök sket sig, så nu har både N & jag i närven. Så nu har jag bestämt mig, jag skall inte vara "assistent" en jvl gång till när vi toonar rutorna på en audi A4! Tror de rutorna är menade för professionell tooning! Runda som nån jvl boll, stooora faktist fast de inte ser så stora ut och pyttelite rum att jobba på ovanför "hatthyllan". Yeeei.. Iallafall, jag gav åtminstone upp. Lämnar det snart otoonat!

När skolan slutade kom N efter mig, så for vi till K-stad. Jessica & Michelle hoppade på dit. Köpte hem en massa kinamat och var till någon bildelsaffär efter mer tooningsfilm. Ett rätt bra ställe, de plutade väldigt mycket, av sig själva till på köpet! Var meningen jag skulle handlat skor, men efter allt annat orkade vi inte längre.

Nu måste jag se vad det blir att göra. ALLT ANNAT ÄN TOONA RUTOR TACK!


Jobbit

Att toona rutor var tydligen inte vår grej (åtminstone inte idag). Men nya tag en annan dag, och då måste vi nog börja lite tidigare!
Iallafall, fick "läjdon" och gick in o. gjorde varma smörgåsar, så nu blir det just att gå ner och äta :)



Again and again

Har en hel del att berätta, eftersom jag inte skrivit något på gud vet när. Men iafall tänker jag bara berätta sånt jag orkar med.
Förra veckan var det studentskrivningarna som gällde, matematik & hälsokunskap. Gick väll TROLIGEN rimlit bra, får jag hoppas! Matematiken är det lite spänt med..
I fredast blev det att vara med bland annat Elin & sen också Emilia, största delen av kvällen gick ut på att toona rutor på golfen (eller E & jag kollade mest på). 
På lördan steg jag faktist upp ovanlit tidigt, för att vara en lördag. N hade huvudvärk så jag passade på att fixa ihop en chokladkaka åt mamma, eftersom hon fyllde år i går. På lördaskvällen blev det fagerö, hade faktist riktigt kul förutom vissa sämre stunder.. Var till k-stad och skulle gå på bar, men kom för sent så lämnade att språka en stund utanför istället. Sen vidare på efterfest till Kaskö. Kom hem klockan 7! 
På söndan fyllde som sakt mamma, så då kom hela tjocka släkten, vilket var otrooligt passlit på en av de värsta söndagarna på länge. Haha.. Låg hemma hela kvällen, hade värkligen ingen ork. Sen ut en stund med N, E & K.


Idag kom Jessica tillbaks till skolan, så den här dagen har varit riktigt bra! Dålig humor, pizza på lunch och helt passliga arbetsuppgifter! 
Blir väll att slänga in lite mat nu snart och sen se om N vill komma hit och toona rutorna på audi! Börjar bli på tiden!


Fick min personliga almanacka i förra veckan också, så här blev den!

RSS 2.0