Bla bla bla

Har i princip inte gjort något annat än ätit och legat idag. Kände mig lika dålig 8 i morse som 3 idag! Ätit kotzone, kollat bigbrother & bakat muffinsar, det är vad jag gjort.. Skulle kunna vara nykter imorgon och jobba första maj, åtminstone känns det så nu. Men det återstår att se.

Dagens; positiva, varma smörgåsar är snart i ugnen! ;) Så bliiir det tv-myyyys. Imorgon ledigt!


Grejer

Detta blev mitt idag!



Liten inblick i hur min examensklänning som jag fick idag ser ut.
Jag antar iallafall att det blir den här.


Goa nyckelpigor

Har kommit på en bra idé med hur jag skall göra bloggen lite mer intressant, både för läsare och för mig själv. Tänker införa Dagen; någonting.. Typ dagens positiva, negativa, idé, fundering, musik, tips. Ja vad som helst som kan vara dagens.
Igår bakade  jag muffins till examen efter skolan. Blev choklad kladdkakemuffins med mariannekross och center-choklad nertryckt i mitten. Blev också vitchoklad kladdkakemuffins med tryffelchoklad och hallon i. Skall väll fortsätta någon dag och fixa till ännu mer! Kvällen spenderades med Jennifer som det började va år och dag sen jag träffade senast! :)
Skall fixa håret lite nu, åka till busstation och se om mitt efterlängtade paket har kommit ännu. Har inte tålamod att vänta längre!! Sen ett solariebesök med Catarinaaa.

Här kommer också för första gången..
Dagens; kakdekoration, bara för att de är så söta! Tänker helt klart dekorera mina muffinsar med såna här också! ;)


Slö

Känns jobbit att komponera ihop en bra text så här sent. Trött är ja!! Kan säga med några enkla ord vad kvällen gått ut på; makaronsallad, big brother, promenad med Nicke & slutarbetet. Har varit så skönt att bara varit hemma. Imorgon åker vi till skolan till först 10 bestämde vi idag. Sen är vi lediga fredag, helgen, måndag och tisdag. Långledigt om man säger så :) Och nu gott folk är det inte länge kvar tills vi åker till Magaluf!! 3 veckor.. typ. Känns så bra att ha något att vänta på! Känner på mig att det kommer bli en kanonresa, vi är ju trors allt en kanonklass ;)

Grillat



Igår inträffade årets första utegrillning, hos Nicke! Gott var det, gjorde även egen potatissallad som var såå nomnom.

Har just varit ut på en lenk också.. Blir dubbelaktivitet ikv eftersom jag troligen åker till gymmet med Elin senare.
Har så mycket jag skulle kunna skriva ikv, men det blir bara råddigt med allt så tror jag skiter i det ;)

Kläder!!

Beställt hem lite kläder idag. Ett tusentals olika examens/festklänningar som jag skall välja mellan. (Blir två stycken eftersom jag fick veta i förra veckan att jag klarat studenten :)) Sen också.. short, två jeans och några andra saker. Bland annat detta har jag beställt.




Mina gamla godingar hittade jag också! :)


Har nästan gjort slutarbetet klart idag också, bara sidnumreringarna och innehållsförteckningen kvar.
Skall klä på mig nu och sen åker ja väll troligen ut med Catarina!

Baakis

Usch usch usch usch.. sitter för mig sj i Ias lägenhet medan de andra är och äter. Mår rent ut sakt skit! Men ojoj, kul hade vi minsann igår ;) Skall snart åka hem så kanske jag orkar åka på ett kalas sen.. Skulle vilja göra absolut ingenting ikv.

Motiooon

Kom just ur duschen och är snart redo att gå och sova. Har varit ut på lenk/promenad ikv, ska ta mig i kragen nu! Var ju faktist riktigt skönt efteråt.. Kan medge att det inte var lika så skönt i springstunderna. Min motion är nog riktigt på botten. Kan också säga er att jag måste ha världens stöttåligaste touchtlefefon. Störtade med fart ner på asfalten under motionsrundan ikv, och det är inte första gången. Lika hel är den alla ggr! Annat jag gjort ikv är några näsbyrundor med Cat, och så har jag fixat eget lasagne åt familjen för första gången i mitt liv. Tror det blev godkänt eftersom R tyckte det tillochmed smakade bättre än mammas! ;) Nuu blir det lite tv före jag tar natt.

Whaaaat


Godaste kladdkakemuffinsarna jag någonsin ätit!

Bilderna säger väll sitt vad jag hållit på med igår kväll. Sökte till Umeå också igår, och eftersom jag räknas som utlänning så måste man skicka över betyg, pass eller dylikt på posten. Sista webbansökningsdagen var igår så vet inte då om man kan posta över betygen senare, typ imorgon? Fast tar det ju inte så seriöst, om jag inte trivs nu ifall jag slipper in någonstans i Finland kanske jag söker "mer seriöst" till Umeå nästa år.  For även ut en stund med Alexandra & Emilia senare! :)

Hittade föresten årets första festing idag, nämligen på Korven. Trodde inte de var ut redan!

Här kommer också en bild på J's och mitt mästerverk! ;)


Mina egna tankar

En sak jag tycker är rätt intressant är.. hur aktiv folk är på fejan då de är ut på något! Jag tycker, om man verkligen har kul då man är ut typ till J&P eller Ollis eller något, så skulle man inte hinna uppdatera statusen 24/7. Men uppmärksamheten spelar väll också en stor roll i hur vissas liv byggs upp. Mistar människan uppmärksamheten, blir hon nere och väntar desperat på en kick av någon annan. Så fejan hjälper säkert rätt mycket folk till bekräftelse, där kan man skriva vad man vill.. helt bakom en datorskärm/telefonskärm. Fast.. vissa saker skulle ju åtminstone aldrig jag skriva/lägga ut där.
Vissa tror också att fejan är en blogg där man ska skriva kilometers långa inlägg, vem orkar egentligen läsa sånt på facebook?
Och så förståss finns de ju även de som gömmer sig bakom en roll, inte bara på datorn. Alltid måste det spelas, alltid skall uppmärksamheten vara skyhög och alltid skall det tryckas ner på andra!

Men men, det är väll till var och en vad de gör med sina liv. Och det är väll till var och en om de vill spela sitt liv på fejan, och det är väll till var och en om de vill göra av med sin inre ilska på andra.

Tacka mig att du blev som du blev! :) Vissa blir så stora plötslit.

 -

Hade iallafall en skitkul kväll igår. Måste säga att jag är en impulsmänniska/ändringsmänniska så stannade i K-stad hela natten. Alma med Michelle & Erica, sen till nightbird med dem & Jessica. Elin, Sara, Kim och Simon var även där så for sen på efterfest till Sara. Mot morgonkvisten cyklade Michelle, Erica, jag och två till, till abc på mat. Hoppade i säng en cirka 7 tiden hos Michelle! :)
Vad man skall göra ikväll är oklart, mat skulle sitta perfekt nu eftersom jag bara druckit vatten hittills.


-

Har firat mormor idag, som fyller 81 år! För övrigt har jag & Nicke bara chillat idag.. Kollat några avsnitt BB och ätit hotdoggar! ;)
Igår kväll var jag på bio med Lille, Elin, Emilia & Nicke. American pie - reunion, och helt bra var den faktist för att vara en American pie film, brukar inte gilla oseriösa filmer.
Ikväll ska jag iallafall helt klart vara nykter! Måste verkligen eftersom varken plånboken eller kroppen gillar party varje helg och nästa helg är det ju trots allt UV-party på ollis som jag och några andra brudar troligen tänker åka på. Kommer säkert bli super! ;)



(och detta inlägg blev publicerat igår, men såg först nu att det inte lyckast)

Hektiskt

Oj vad den här bloggen har blivit obetydlig i mina ögon! :o Glömmer den hela tiden.. Hinner inte heller. I söndast for jag iallafall till Vasa med Nicke, Löken, Petra & Ia. Försökte oss på Pullo men stod i kön säkert en timme utan att den alls rördest så for till O'malleys då istället och sen till Ollis.
Hade ledigt ännu i måndast, men i tisdast och onsdast var vi i skolan för att jobba in några dagar till södernresan! VÄNTAAAAAAR! Snart e det bara EN!! månad kvar! ;) Igår fick jag så sjukt i ryggen att jag knappt kunde stå, sitta eller göra något alls, i vissa studer var det lite bättre men värkmedicinen hjälpte iallafall inte. Så nu går jag snett mot ena sidan, omöjlit att reta ut ryggen som den ska utan att skrika av smärta. Yei. Därför är jag hemma idag, skulle kännas onödit att stå och lida och inte göra någonting på hela dagen. Jag hoppas det har blivit bättre tills imorgon, har nämligen fått order om 3-4 värktabletter per dag och att kyla ryggen lika många ggr.
Har nu iallfall fått något vettigt gjort idag ändå, slutarbetet som jag äntligen börjar komma någon vart på. Tycker jag skrivit om allt redan, så vet inte hur jag skall få ihop det. Blir väll att ändra textstil och kanske lägga in lite mer bilder så får det nog vara tummen upp! ;)


Påsken

Tänkte bara visa att jag lever ännu! Hittills har påsken varit riktigt perfekt, och kul har jag haft! ;) Fredagen spenderades hos Anders, lite bilfylla & JP med 25+människor. Lördag var vi hos Petra och sen till JP, var lite mer yngre folk där igår iallafall. Ikväll fortsätter påskfirandet, nyktert eller icke nyktert. Ia, Jessica & kanske Felicia åker troligen till Ollis ikväll så fundrar om man skall följa med, om man orkar.. Återstår att se. Annars kanske det blir att åka på bio istället.
Skall fixa håret nu & byta kläder så blir det att börja fundra över kvällen på allvar :)

Ruffes krypin

Har just vräkt i mig.. en halv smörgåstårta räknat i smörgåstårtkanter. Eller så överdrev jag lite. Får rätt ofta äta "smörgåstårta" eftersom mamma gör sådana i restaurangen i bland, så då brukar jag alltid få kanterna som man skär bort. Det smakar nu likadant iallafall.
Efter lite mindre än en timme skall jag åka iväg till moster Britt som nämligen fyller år så blir väll att fortsätta smaska i sig något då, lasagnetårta, vad är det? Vanligt lasagne?
Iallafall har J & jag haft en av de mest tråkiga skoldagarna på länge. Hoppas verkligen det blir en lite mer händelserik dag imorgon, iallafall kommer vi köra hem Ruffes hundkoja som jag & J nu fixat i någon vecka. Och snacka om stor.. Han får minsann ett eget litet hem! :)

Snabbt

Kom precis ur duschen. Har varit riktigt aktiv ikväll. Först städade jag rummet då jag kom hem, kan säga att det värkligen såg ut som ett bombnedslag.. Då jag inte kan hålla det städat mer än två dar! Sen på en uppfriskande promenad i solskenet och även kölden med Johanna :) Och så"kaffe" med några typer.
Men nu måste jag springa iväg, desperate housewives börjar i princip.. nu.

Big brotheeer

Alla big brother avsnitt slutar alltid lika bra! Man blir så frustrerad då man måste vänta tills nästa dag förrän man får fortsätta se :D För tillfället tycker jag bb är riiiktigt underhållande. Äntligen får man skratta under nästan hela avsnittet, kanske för att alla irritersama personerna åkt ut.. Big brother!!
Skall troligen spendera lite tid med Michelle nu som jag tror just anlände hit.

Tillbaka

Det här kommer bli ett såånt tråkit inlägg.. Har ju inte bloggat på snart två veckor så blir att ta igen en hel del.

Nåja, sverigeresan blev en av de bästa resorna jag varit på. Man kan minst sakt säga att det hände en heel massa grejer på ditvägen. Grejer som gjorde att vissa inte tänkte få åka hem och grejer som gjorde att flera hamnade i "butkon", armbrytning, folk som gjorde sitt behov i baren, arga vakter och en hel massa dans. Fick även lär känna några nya personer på båten, som jag troligen aldrig kommer att träffa igen :D Hemvägen var ju förståss inte lika kul eftersom Dennis, Jessica & jag missade båten. Men vårt fel var det åtminstone inte, utan tunnelbanekvinnan som fattade noll satte oss på fel tåg.. Och det visste ju inte vi förrän 15 minuter före båten skulle gå. Nåja, fick övernatta hos D's moster som tur var. På morgonen for vi iallafall i tid, J & jag fick spendera morgonen i en bur i en paketbil i stockholm centrum, men det var nog helt okej.

På lördan fyllde Johanna år, blev ett besök till baren och kvällen var faktist helt bra.
Söndaskvällen fick jag magsjuka, blev att spy hela natten och lite feber visade sig också. Var hemma från skolan måndag & tisdag. Onsdag.. minns jag inte vad jag gjorde.
Torsdan for jag efter skolan med Michelle till Vasa, köpte olika prylar till Michelles kommande lägenhet och sen for vi till amarillo på good mat!
Fredan spenderadest som den vanligtvis brukar, körande i Näsby.
Igår for Nicke & jag på JP-mat, senare for vi till Johanna på fest. Märkte där att jag hade stegring så for istället då med Felicia till N's lägenhet och kollade film tills alla fulla typer kom från baren.
Det var en vecka eller mer i bara några meningar.
Skall fixa mig nu så åker troligen N & jag till K-stad på bio, hunger games.

Har massor av bilder som jag tänkte visa men min dator är kaputt så blir sen någon gång.

RSS 2.0