Kvällens tips!

Behöver du hålla mer koll? Det var på den vägen jag kom in på den här almanackssidan!

www.personligalmanacka.se


Här får du designa din egen almanacka, LÄTT till på köpet! Prövade snabbt fixa en egen och det gick väldigt fort. Skall göra om det imorgon och beställa hem en!

Deeepp

Hm.. Har blivit lite lat med bloggningen. Eller om jag skall vara mer specifik så är jag så h*lvetes stressad över allt så jag har värkligen ingen lust! Väntar sååå till oktober då man troligen äntligen får koppla av. Fast då gissar jag det blir en hel del tänkande på andra grejer. Typ vilken skola det blir next och såna stuff, sen blir det också en period i gymnasiet. Skulle vilja lära mig dansa i regnet istället för att vänta stormen skall passera. Jaa, om det skulle vara så lätt.
Iallafall var och åt till gottigott med Elin igår på lunchen, sen på kvällen.. läste jag extremt lite på matte, for ut i Näsby en stund, till tb med D, J & N och sen till N och sussa.
Idag lia lia lia lia.. Mat med Johanna på bistro. Lia lia lia lia.. Hem med R, via Emma efter lite gymnasieböcker och nu efteråt har jag försökt koncentrera mig på matteboken! Orkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. 1 kapitel kvar så "tar jag kväll" tror ja.
VILL HA HELG.. och oktober!!

Uppskattning på minus

Har egentligen inte tid att sitta här och skriva just nu, men jag känner att jag måste. Därför kommer nu lördag & söndag som kort.
I lördast fixade jag mig, for till Johannas villa där det faktist var riktigt kul i början. Mot slutet blev i princip alla arga och hysteriska på varandra så dit for ju det. Men iallafall en bra kväll i helhet.
I söndast runnade vi bara runt. For på JP mat med några stycken och senare mot kvällen var jag på kalas till Kika, tittade bland annat bröllopsfilmen som hon fick av oss.
Idag har jag varit på lia största delen av dagen, har fixat ihop en tonfiskbaguett och läst lite på matte. Nu blir det att fixa sig liite och sen åka ut med Alexandra en stund!


Vad jag har väntat..

.. på helg!



Ännu en dag sittandes på knäna. Har i princip gjort samma uppgifter idag som igår..
Kom hem för kanske en timme sen, och har suttit här sen dess. Är trött, som vanligt men borde städa rummet och tvätta lite kläder. Orkaa! Kanske jag skiter i det.
Ikväll blir det troligen att åka med Alexandra och kolla då bl.a. Emilia spelar fotismatch på centralplan. Kanske Sara spelar också? Sen vet jag inte vad det blir. Det är väll Åminne ikväll, kanske man åker dit då och tittar på berusade människor som springer runt och yrar.
Men mest av allt just nu, skulle jag vilja sova 70 timmar!

Jag vill sova!

Trött i kropp å själ.. Typ! Har arbetat sittande på knäna hela dagen lång i det stora höghuset som de bygger bakom parken. Har aldrig förr upplevd att det skulle vara så skönt att få stå upp förrän idag då jag hade allt klart! På lunchen var jag och åt pizza med Michelle! Blir mycket "ute-ätande" nu då man är i näsby på praktik. Inte orkar man ju äta någon äcklig smörgås i något dammit rum heller, då man har en massa restauranger ett stenkast bort..
Har inte hunnit göra så mycket ikväll ännu. Ätit.. duschat, suttit här. Tror ja kanske skall knäppa igång en film nu och senare se vad jag hittar på att göra. Iallafall väntar jag tills häljen, får hoppas det blir en bra villavslutning! ;)

Här kommer några bättre, sämre, nya & gamla bitar som rulllar på för tillfället i min spellista! :)

Alexandra Stan feat. Carlprit - one million
Studio Killers - ode to the bouncer
Pitbull ft. Marc Anthony - rain over me
Nayer ft. Pitbull & Mohombi - suavemente
50 cent - candy shop
Mya ft. Sean Paul - rear view mirror
Mya - fabulous life
Mohombi ft. Usher - top noch
Kalwi & Remi - you and I
INNA - july
Ciara ft. Usher - turn it up
Tove styrke - call my name

Lite svårt att hitta några "super-låtar" nu värkar det som. Men uppdatering av musik behövs alltid så det får dåga en tid.



Spanieen!

Igår spenderadest dagen på lia i norra näsby, hos mig, hos N och sen spenderadest tid med Felicia & sen Elin också! :) Idag har jag varit i Näsby och jobbat i princip hela dagen, hade slut på jobb mot slutet så gick och handlade en SOLO-tidning och en bonaqua, ifall ni var intresserade! :D Haha.. Ikväll blir det lite solo-läsning, matte-läsning & Alexandra-tid som gäller! Även lite planerande av södernresan skall jag väll hinna med. Ikväll kommer vi troligen att boka flyg till Spanien tills oktober någon gång. Skall försöka få det att passa in lite med höstlovet. Kommer dock vara där 10 dagar den här gången tror jag! Shit va skööönt det kommer att bli! :) Destinationsort i Spanien har vi ännu inte helt på klart och det finns hur många som helst att välja mellan, kommer bli svårt! Mamma sade hon hade hittat flera fina hotell så måste väll kika in på dem ikväll då. Åtminstone till Ibiza vill jag åka någon av dagarna om vi bor på något ställe i närheten! Det sjungs bland annat om Ibiza och man hör annars mycket om stället, så skulle helt enkelt vilja åka dit och se om det är något speciellt!
Nu - duscha!



Det här "rock-hotellet" i Ibiza skulle vara något att spendera 10 dagar på! ;)

(Tänkte lägga in några fler bilder från bl.a. malaga, marbella, magaluf & fuengirola som vi funderat på men datorn j*vlas då jag har så mycket på G, kanske senare)

Vovve

Kom just ur en varm & skön dusch. Efter praktiken idag for jag till k-hallen och handlade lite, sen vidare till bilskolan. Efteråt for jag direkt till farmor på middag. Satt där ganska länge, lätade bland annat hundar med Kika o. mamma. Har blivit förtjusta i två olika raser. St. bernard & newfoundland. Både raserna lär bli riktigt stora, åtminstone den första kan bli upp till 120 kilo.. En riktig beethoven att mysa med! Kanske blir det något av det den här gången! ;) De är ju såå söta! Men nu skall jag värma någon hot dog och sen kanske titta lite tv med N. Eller läsa två kapitel av studenten? Vem vet.



 


Nykter helg

Som vanligt har jag inte hunnit skriva något över helgen. I fredast var det praktik som gällde på dagen & på kvällen var jag ut och provsatte Elins nya golf tillsammans med henne, Ia & Emilia.
På lördan vakande jag av ett samtal från Alexandra som frågade om vi skulle åka till juthbacka eller inte, hade ställt in mig på att bara sova hela dagen i princip men hade ändå inget annat för mig så det blev så. Vi visste vi kanske var lite sent ute om vi ville se över marknaden men vi for ändå. Dock kom Nicke, Lille & Munken med vilket inte var planerat och vilket drog ut på tiden ännu mera förrän vi kom oss iväg. När vi kom dit höll de på att städa och ta bort det mesta så vi for då istället till Vasa för att äta på amarillo! Letade parkeringsplats.. gud vet hur länge och tydligen går det ner hur mycket mat som helst för vissa. En hambugare på abc direkt efter skadar väll inte! (Talar inte om mig). När äntligen alla var mätta for vi via molpe och tittade, där var det sååå dött! Orkade inte köra mer än ett varv runt området förrän vi for tillbaka till Näsby city. Så dumpade vi av L & M vid parken och jag & A for efter forden och runnade en bra stund av natten. Blev bland annat ett besök till K-stad för att träffa Jessica och sen också Michelle. Så länge sen jag sett Jessica nu.. Troligen bara 5 veckor nu då tills jag ser henne igen, för då blir det skolan igen! Skall bli skönt. Man kan ta det så lugnt där och helst vara lite social.
Ser inte alls framemot en till vecka praktik nu, men även fast det kommer vara jobbit skall jag åtminstone försöka hålla humöret uppe.
Men nu börjar just wallander igen!

Sjuk, frisk?

Nu har jag RIKTIGT resfeber!! Men vart skall man åka för att få ut det mesta/bästa av resan?! Det tar aldrig slut på fundrandet.. Turkiet, Cypern, Italien, Gran canaria, Mallorca? Hade ju tänkt åka ett helt gäng i höst men de flesta har mer utgifter än vanligt just nu som jag förstår det så troligen kommer det ju inte bli något, som jag trodde.. Så blir troligen att åka med min mor, far, N & MÖJLIGEN R? Lite osäkert det där ännu. Men en sak är säkert - JAG SKAA TI SÖDERN I ÅR! Det var så underbart senast då vi var ti PR! :)
Har varit i jobb idag, även fast jag kände mig/känner mig sjuk ännu.. Har ingen feber tror jag men känns ändå som ja skulle ha 38 grader??
Efter praktiken gick jag till bilskolan och.. lyssnade på vad T hade att säga. Resten av kvällen har jag bara legat och varit slö i sängen. Uää
Men tror jag skall aktivera mig nu och åka till N.
Ikväll vill jag ha dessa!
(Google bild, blev rätt liten, men google fungerar inte som det ska nu)

Frissaan

Har varit hemma även idag eftersom jag hade feber ännu då jag gick och lade mig igår. Har läst på studenten idag, ätit gårkvällens varma smörgåsar och inte gjort så mycket annat. Skall börja fixa mig nu och sen åka iväg till frisören för både klippning och färgning, av mitt eget hår och troligen hårförlängningen också. Kunde ju inte skippa frissa-tiden nu som jag väntat på in någon månad..
Nåja, imorgon hoppas jag man får vara frisk och åka tillbaks till praktiken.

Sick

Ojoj vad jag varit lat nu och vad ni läsare har missat.
Iallafall, i torsdast blev det nog en helkväll/natt i Vasa med Jennifer, Emilia och Ia senare också. Körde runt ganska länge, sen gick E & jag till torget för att äta vårrullar och köpa solisar. Sen och tala lite med Cat & Alexandra.
Så en stund senare bestämde vi alla oss för att pröva gå in på ollis & det slutade med att vi spenderade hela natten där tills de stängde. Sen blev det mc donalds med co. & jont. Blev lite trångt i bilen då jont nödvändigtvis skulle hem med oss. Kom hem runt kl. 6!
På fredan sovde jag länge? Sen for N & jag och kollade över Näsby, (slättens mystik). Köpte vårrullar och for sen ut med Elin, så kom Emilia med också. Så köpte jag vårrullar igen med E :) Runnade runt hela kvällen och for till Teuva sen också med Rasse o. co i följet. Kom hem runt 3!
Lördan var det fagerö som gällde. For på förfest till Dennis villa, och runt 11? bar det iväg till fagerö. Hann bara vara på en otroligt liten del av området under hela kvällen :o Emilia & jag mådde även otroligt bra. Höhhö, länge sen sist!
For hem lite före det stängde med L & A.
På söndan blev det pizzaaaa. Kom underfund med att jag bytt åsikt om vilken pizzeria som gör de godaste pizzorna. Det skall helt klart vara salladspizzor!
På kvällen for vi hem på "grill-middag". Kusin M o. co kom också. När vi ätit klart for vi ut en stund till men då kom även Emilia med. Hon satt och talade om hur sugit internatet såg ut att vara medan jag talade om hur stressad jag är över studenten. När jag sen kom hem fixade jag ihop en makaronsallad tills praktiken.
Igår blev det slut på ledigheterna. Hade väckaren på halv 7 för att hinna åka iväg till Närpes golv på praktik. Hamnade att jobba SJÄLV hela dagen! Inte direkt världen mest roliga dag jag varit med om.. Kände sig ganska oscocial. När jag slutade for jag sen iväg till bilskolan och spenderade 1 och en halv timme där. Sen på kvällen slängde N ihop en good middag åt honom & mig. Började känna oss sjuka båda två. Det visade sig att vi båda hade feber. Yeei, därför har jag nu varit otroligt lat idag och BARA legat i sängen. Får se hur det blir imr.

Text & Bildeer

Känns som en rätt slö dag.. Låg i sängen till närmare 14, fixade ihop en tonfisksallad som jag nu tänkt på hela veckan, kollat lite tv & börjat läsa något mattekapitel tills studenten! Ingen aning hur jag skall orka läsa ut 6 st matteböcker tills någon gång i september (?), kommer bli en no-life-månad I guess. Men bara man tar några kapitel per dag borde det nog ordna sig, men vem orkar öppna en mattebok VARJE dag?
Imorgon är det konstens natt i Vasa, så möjligen blir det att åka dit då bara man får med några brudar. En chaffis skulle inte skada heller! :) Nåja, får se.. Annars blir det väll nog att skippa det, blir ju trots alls party både fredag o. lördag den här helgen TROR jag. Synd bara att det inte blev något tomatrock på fredag :/




Första lediga dagen

Nicke som fixar min"stereoram" som bäst! :)


Har inte skrivit något på en tid nu. Eller rättare sagt inte sen i torsdast! Men ännu en gång har jag helt enkelt inte hunnit. I torsdast slutade jag jobba klockan 14, så for jag med N på ännu en Vasaresa. Letade något att ha på mig på bröllopet, hittade två.. tunikor som jag köpte. Blev dock inget användning av dem. Åt på subway, råkade ta något som var.. STARKT! :D Brukar gilla starkt men kanske inte överdrivet starkt. Sen var vi även till motonet och handlade en bas, förstärkare, stereo & en ny laddtrycksmätare. Blev lite stressigt mot slutet när vi skulle betala eftersom det inte gick att betala så höga summor på mitt visakort :o Och motonet skulle stänga inom 15 minuter, så blev att snabbt åka till citymarket och ta ut så mycket pengar det gick.. För det gick tydligen? Konstit det där.
Sen på kvällen for vi till jurva och kollade då Stjärt o. co skulle dit med det moderna husvagnet. Regnade som aldrig förr då vi for tillbaka till Närpes.. Och jag livrädd som vanligt.
Fredan jobbade jag också till kanske 16, gick in och duschade och sånt. Hade inte menat åka på carnia något alls, hade fått många köpare på min biljett men ändå kunde jag inte låta det vaa. Skulle kännas så tråkit då alla andra åkte dit så blev nog att ta bilen dit ganska sent och börja på. Sen blev det camping i bilen.
For hem på lördan ca. 11. E, E & jag hade spelat slut på ström i bilen över natten så vi fick ha några typer att skjuta igång bilen. Gjorde mig klar så fort jag kunde då jag kom hem och for iväg på bröllop! Sen bar det av till Nämpnes paviljong på bröllopsfest. Var där hela kvällen och natten, sen hem och sova! Och konstigt nog mådde jag faktist riktigt bra på söndan fast det blivit lite ett som annat.
Igår kväll var jag ut med brudarna E, E, J & I. Hade en rätt kul kväll med många.. skräckhistorier :D Skrämde upp varandra så vi blev galna och började se i synen och Emilia började må skit, haha! "Titthål genom taket" Uhuuu.
Var till Tjärlax och kollade på ett "spökhus" som det blev en hel del käftande om :)
Idag har jag varit på pizzadejt med Emilia, provade en burgerpizza på koti vilken fick godkänt resultat! Nu har jag just städat rummet och garderoben så känner mig rätt stolt. ÄNTLIGEN! Men det tog ju sin tid.
Kommer lite bilder från vasaresan nu. Bilder från bröllopet & carnia kommer möjligen imorgon!



Och nu har jag ledigt hela veckan! Sen börjar praktik som för min del är på närpes golv.

Bed Head

Är för tillfället väldigt mätt! Har på min begäran fått grillade spätt, majskolvar & hemgjorda klyftpotatisar med creme fraiche. Namnam!

Jobbade till kl. 14 idag, så gick jag in och gjorde mig klar och for upp till Näsby till kyrkan var farmor, farfar, kika, mathias, sara osv var. Fick höra vad Sara skall sjunga på bröllopet o. lite info om vad jag skall göra. Sen for Sara & jag till Gun & Gunillas för att handla lite hårgrejer! Blev dessa två produkter från tigi!


Hårspray och ett balsam/hårinpackning.

En lögnare tror man inte, även om han talar sanning



Har haft ett lite blogg-uppehåll nu på.. två dagar? Men shieeet vad jag har haft fullt upp med ALLT! Har haft en massa små projekt med bilen (typ städning, tvättning, letat cd-spelare o. dylikt) och så har jag arbetat både igår och idag.
Här kommer kort om det missade -

I fagerö var det nog helt bra, var lite "urspåra" på hemvägen och teboil, och för de andra på efterfesten. Då tyckte jag mera om att sova! :) Söndan blev det att stiga upp någon gång för att åka iväg till Vasa med Emilia, Ia, Nicke & Stjärt! Skulle handla en cd-spelare men hittade ingen som föll mig i smaken. Sen for vi på mat till amarillo! 
På kvällen for jag ut med Alexandra & Catarina! Blev lite sent före jag kom i säng, men det blir det väll för det mesta nu för tiden. Igår i jobbet märkte jag även att jag hade stägring men det var fort bortglömt. Nicke kom hit efter att han varit till Mattans och kollat några spelare, var meningen jag skulle följt med men blev tvingad på lite talko-arbete till helgens bröllop istället! Så städade/tvättade jag bilen och N bytte bromsklossar! Sen ut och köra med E, N, K & J.
Hade planerat att sova idag efter jobbet, men här sitter jag! Är smått stressad/har ångest över allt från små till stora saker. Bland annat över vad jag skall ha på mig på bröllopet, bilskolan, var jag skall hittta en billig spelare, bas & förstärkare, STUDENTSKRIVNINGARNA i höst!, ett otroligt stökigt rum, var jag skall hitta en del som behövs till bilen, när jag skall hinna sova ut ordentligt, om pengarna räcker till allt jag behöver.. Jaa, nog kan man bli råddig av bara småsaker!

Kanske jag skall ta en liten powernap nu och.. städa rummet! Haha, sant!

RSS 2.0