Julen närmar sig

Klassens julfest slash poolparty på Wasaborg och utgång på Oliver's In i tisdags blev en väldigt festlig och trevlig kväll. Hade i princip roligt hela kvällen igenom! :)
På onsdagen steg jag upp tidigt med väldigt få timmar på sömnsaldot för att städa lokalen med klassen. Traskade senare iväg med Malin på lunch till Amarillo. Resten av den dagen spenderades framför Paradise hotell avsnitt och en film.
På torsdagen gick jag runt i stan med Malin och letade julklappar i sista minuten, och ännu har jag inte alla handlade! Använde också upp mina gamla presentkort som jag haft en tid nu. Det blev ett parfym, Guess, som doftar så himla härligt. En halskedja fick det också bli. Efter rundan i stan satte jag mig i bilen och körde hem till Närpes, där jag spenderade kvällen med bland annat Elin (!) som kommit hem från Åland. Fint så! :)
Igår, fredag, blev det middag ännu en gång på Amarillo tillsammans med Malin & Emma. Efteråt for vi på bio och tittade thrillern/actionfilmen Escape plan med Arnold Schwarznegger och Sylvester Stallone i huvudrollerna. 
Nu har jag just städat rummet här hemma i Närpes vilket var mer än nödvändigt, jag lovar. Nu skulle jag behöva ta itu med lite bakning tills måndag då jag fyller hela 20 år. Efter den födelsedagen vill jag nog inte bli äldre..
 
 
 
 
 
 
 
 

Yes, jullov

Är stationerad i Vasa för tillfället, i min lilla lya. Ska spendera min första natt här, endast tavlor och en hylla som ska upp på väggen ännu så borde allt vara i sin ordning. Idag har jag varit i skolan för sista gången för den här terminen och imorgon kommer jag att fira in julen på klassens julfest tillsammans med klasskamrater, Malin och andra inbjudna! :) Fint med jullov.

Helgen som varit har varit riktigt bra. I fredast jobbade jag som sagt på dagen och på kvällen blev det en roadtrip till Kauhajoki med Malin och Emilia. I lördast blev det utgång med en hop glada människor. Först var det förfest hos Kristian. Runt 23-tiden for vi vidare till J&P, där det inte fanns många själar. Bestämde oss för att åka vidare till Vasa och Ollis, och så blev det.. Efter många om och men. Blev en fin kväll, typ. Vaknade hos Mikaela med en hel hop andra människor och stack hem tillsammans med henne någon gång på dagen. Då vi var hemma igen for jag på pizza tillsammans med Lizette & Mikaela.

Nu ska jag sätta igång med lite städing bara jag orkar, så blir det ett besök till stan senare.
 

En vilja

Har äntligen fått mig i säng. Det har nämligen blivit väldigt svårt att få mig själv i säng inom en rimlig tid under den senaste månaden. Har så många planer som alltid snurrar före läggdags, eller så har jag haft så fullt upp med tenter, uppsatser eller uppgifter. Nu är i alla fall allt över för den här höstterminen, endast en slutdiskussion i skolan nästa måndag kvar. Så jag kan väll gott och väl säga att jag har jullov nu.
Igår var jag aktiv. På eftermiddagen for jag ut på en 4,5 km joggingtur. Tungt.. min kondis är bara såå lost! Fortsatte dagen med en sväng till Kristinestad där jag tittade på en macbook, som jag enligt planen tänker köpa efter julen om ekonomin tillåter. Var samtidigt över på kaffe ti Michelle då ja ändå var i närheten. På kvällen fortsatte jag min aktiva dag med ett ordentligt gympass. Riktigt skönt efteråt :) Här måste börjas motioneras!
Idag har jag i princip bara hunnit vara på jobbet. Efteråt hann jag också på en kaffe med Jessica, Markus & Nicke. Sist men inte minst skrev jag slutligen ihop en inlämningsuppgift. Imorgon väntar åter en dag med jobb och Nu tänker jag sova. Punkt och godnatt.

Det senaste

Igår på eftermiddagen skrev jag tent i metodik, vilken faktiskt gick riktigt bra (som det känns i alla fall).
Efteråt for jag in till stan, där jag mötte upp Victoria för lite kaffemys. Vi gick senare också runt och tittade i några affärer. Hittade till och med två inköp den här gången.
Efter turen i stan styrde jag kosan hem, hämtade Debora och for in via min kusin där vi blev bjudna på varsin sallad. Resten av kvällen spenderades med Debora framför youtube-klipp och filmtittande.



Dagen (idag) har varit lång. Steg upp tidigt och for ut på lite julklappshandel med mamma medan det fortfarande var mörkt. Hittad inte en ända julklapp så har fortfarande zero, noll..  ingen julklapp köpt överhuvudtaget ännu.
Michelle kom hit under dagen. Vi for och handlade ingredienser och så påbörjade vi bakningen av vårt lchf-julgodis. Gott blev de.
Var meningen jag skulle åka till Vasa ikväll för en utgång till Ollis tillsammans med vänner vilket det börjar bli allt för länge sen, men att köra i snöovädret lockade inte så värst mycket. Så istället knäppte jag igång filmen Snabba cash 3: livet deluxe.




Till kvällens julmys: Gott lågkolhydratsknäcke och en kopp te! :)


Några ord

Börjar närma sig två månader sedan ja sist visade mig här på bloggen. Och man kan ju bra säga att mycket har hänt under de här månaderna. Jag har bland annat flyttat från Umeå och börjat på Åbo akademi. Känns verkligen som jag gjort ett riktigt bra val och jag trivs så bra på ÅA. Jag har också just skaffat mig en liten lya i Vasa som jag möjligtvis kommer att börja flytta till ikväll bara jag hittar någon flytthjälp.
Det känns faktist bra just nu, fast man stressat sönder sig lite den senaste tiden för att hinna i kapp alla andra i klassen. Men jag börjar äntligen ligga på samma nivå anser jag.
Tanken är att jag ska försöka uppdatera lite oftare här nu efter idag, men det har jag sagt flera ggr.
Ska i alla fall försöka! :)




Lilla jul.

Halloween.
 

RSS 2.0