Smycken

 
En fullspäckad dag är vad det varit. Har säkert vart ut på hundra olika ärenden. Tyckte också det var dags med lite nytt så presenkortet till Nygårds som jag fick till examen kom till användning. Tre stycken vackra spinning jewelry ringar sitter nu på mitt finger! :)
Kvällen har också varit en sån där "bättre" kväll med Amarillo-mat tillsammans med Michelle, Erika & Joel. Och så hann jag ju med lite tönt-time med Emilia.. och Kristian o. Nicke på ett hörn.
Imr blir mitt jobb att aggera hundkompis slash matare (eftersom Ruffe in kommer ner till matkoppen med struten runt huvudet). Stackaren! 

Tid lönar sig

Kan inte förstå hur folk kan vara på sprudlande humör efter en powenap. I mitt fall är jag så sur så att ja knappt tänker efter vad jag gör. Man är ju mer trött än vad man är på morgnarna.. Och drömmer gör man alltid! Vaknade iallafall just från min flera timmar långa powernap, den här gången drömde jag om en tiger på gården. Och humöret är så surt som det bara går att få det :D Kanske bra att skriva av sig lite då före jag åker ut på min lilla träff med Emilia.
 
Som sakt, igår blev det att åka på lägenhetsvisning då i stan som var på nästan sjunde våningen, rättare sagt 6 och en halv. Och bestämde i princip medsamma att jag ville ha just den! Balkongen var en riktig drömbalkong, så himla stor. Som ett extra rum. Fin utsikt in till stan och kvällssolen sa han lyste direkt till ballkongen. Som ett plus i kanten var den även inglasad. Över lag var lägenheten annars också i riktigt fint skick. Och glad är jag över det, eftersom inredning är min stora passion så behöver jag något fräsht. Mina special eyes ser allt, varenda liten skavank och snedfel. Höhhö. Så två veckor kvar så får jag äntligen flytta in!
 
Var också på valpkurs igår med mamma & Ruffe. Lilla söta Ruffepuffe var helt klart den största valpen! :) Men bra gick det kan man vell säga för att vara första gången. Imorgon ska vi också åka och kastrera honom eftersom vi inte mäktar att hålla i honom då¨han blir "kär". Han är alldeles för stark och han blir riktigt tokig. Inga bebisar för hans del då :(

To the city

 
Sticker iväg till Vasa! Som alla andra dagar ;)
Idag hoppas jag på tur!

Tredje gången gillt

Skrev världens inlägg igår kväll som inte publiceradest då anslutningen bröts på telefunken. Efteråt skrev jag ett inlägg över hur sur jag var då det inte publiceradest, det inlägget publiceradest inte heller. Då blev jag ännu surare!
Men måste väll försöka lite idag igen då :)
Villavslutningen var totalt värdelös. Tråkigt och inget drag alls! Skulle varit lika bra att ta en lugn villakväll på egen villa. Men det brukar vara de största evenemangen som är de sämsta.
Igår var jag och kollade på lägenheten i Brändö, var först på plats men bestämde mig då att jag vill bo i stan istället. Så nu har jag hittat en riktigt fin i stan, så jag hoppas den är kvar. Annars gick gårkvällen ut på en massa chillande i N's lägenhet, besök av Emilia & Kristian & kvällsmat i form av kräftor.
Imorgon är jag ledig så får se vad jag skall hinna med då. Skulle vara bra om jag skulle få titta på någon lägenhet. Ikväll blir det iallafall kalas hos Kika som fyller år! :)

Villavslutning

 
Igår fick jag sluta två timmar tidigare än vanligt. Efter middagen for Nicke och jag till Vasa, destination Elin & Kim. Där var också Elins nya klasskompis Rebecka. Då jag kom in trodde hon jag var en från Åland, hon sa vi påminde om varandra jättemycket. Checkade in henne på fb, och se på f*n! :D Sen fick jag också veta att hon går byggnadslinjen, vilket är rätt passande med mig. Kul att hitta sin dubbelgångare, har aldrig i mitt liv sett någon som ens påminner om mitt utseende. Hehe..
Efter att vi kollat in Elins lägenhet for vi till malleys på en drink där också Ia & Lena var. Efter en snabb visit for vi vidare på bio, filmen Ted. Vilken.. dålig film :D Eller så saknar jag helt enkelt humor. Kim satt och skratta bredvid mig hela tiden och jag satt mest som ett cp och tittade på klockan.
Då filmen äntligen var över cruisade vi runt i Vasa. Var bland annat och kollade på lägenheten vi ska checka in imorgon. Fick lite smått ångest över hur långt det var till centrum. Vill inte längre bo på brändö :D Men nog finns det en hel del positivt också med att bo lite utanför.. Och borde väll ta chansen till en fin lägenhet nu då jag kan.
 
Ikväll är det iallafall villavslutning, och vet vi var vi ska befinna oss ännu? Såklart inte.
Men till alla andra, trevlig villavslutning! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tuuri inköpen

Hittade lite ett som annat i Tuuri - 
 
 
Ringde också på en lägenhet i Brändö ikväll som faktist såg rätt bra ut med rimlig hyra. Visningen kommer ske på söndag och flera andra studeranden ska också och se på den på samma gång. Vet inte hur jag skall bära mig åt så den blir min.. :o
 

Kräsen

Någon lägenhet blev det inte. Alla var så fula och till på köpet hade de så hög hyra. Eller är det bara jag som har svårt att uppskatta vad som är värt vad i Vasa. Men god mat på spices fick jag så det blev vell dagens stora plus! 
 
 
Nu ska ja stiga upp ur sängen, fixa mig och efteråt åker jag iväg till Tuuri med Emilia! Mest för att bara titta, kan vara svårt att köpa något till mitt nya boende då det inte existerar något sådant ännu..
 

Världens bästa helg

Har haft fullt upp precis hela helgen så har inte funnit någon tid till att blogga. Men iallafall, nu kommer det!
I fredast var jag med mina föräldrar till Pavis och åt, och riktigt gått var det! Efteråt tittade jag lite snabbt i butikerna i K-stad och så vidare till Michelle på kaffe där också Joel var. Hem och fixa mig fort och sen aggerade jag chaufför resten av kvällen åt Kim och Lille. Petra kom också med som nyktert sällskap. Var till jutbacka, vilket iallafall jag tyckte var en flopp och sen via Joel vid midnatt.
I lördast (igår) var det riktigt soligt så spenderade hela dagen ute i sommarvädret. Tvättade & vaxade bilen tillsammans med Nicke (och ruffe :)). Mot kvällen åt vi grillmat på terassen med familjen. Efter en liten powernapp fick jag beslutet om skolorna. OCH JAG SLAPP IN!! Så gissa om jag var överlycklig igår! Det lönade sig med matematikkurserna och allt annat räknande som mina närver for på! Så en lycklig Sofie for till J&P på en lonkero där Emilia & Elin redan satt. Fortsatte senare i Elins bil med Emilia som chaufför.
Idag blir det att åka till Vasa och kolla på två (kanske tre) lägenheter som är belägna i både stan och Brändö. Hoppas iallafall jag hittar en i Brändö så det är nära till skolan.
 

Hallooonen

 
Världens godaste smoothie har jag fixat ikväll på endast apelsin och FRYSTA jordgubbar. Vet inte hur det blir med frilands-jordgubbar men med våra söta blir det super så behöver man inte hälla i något socker heller! Så hiimla gott kan jag säga er! 
Ikväll har jag även varit till skogen med mamma, moster, kusin & Ruffe och plockat hallon. Så nu är hela frysen fylld med hallon! Nice! Och om någon tycker om hallon är det nog Ruffe. "Plockade" själv han :) 

Fettförbränning

Skön eftermiddags joggingtur med bra musik i öronen. Blev en tur som kändest. En bit hem fick jag också springa i riktigt ordentligt störtregn, måste nog vara det härligaste som finns! Resultatet blev "genomvått" !! ;) 
 
 
 
 

Sommaren e häär

Många goda skratt under kvällens gång förlängde vell livet med några dag kan jag tänka mig. Var som små ungar igen och leken "gissa vem" blev en hit. Oj haha, söta små snorungar är vi vell innerst inne allihopa :) 
Har också spenderat tid på villan idag med mamma & Ruffepuffe. Kvällsmat i fagerö blev det sen också! Det eviga ätandet! 
Och konstit nog har Finland plötsligt fått sommar, kanske en aning för sent. Fast mig gör det inget, är ju trots allt ledig nu några dar. Skönee sköne!!
 
 
 
 

Hohho!!

Har just kollat dramafilmen soul surfer. Så himla fin film egentligen, eller så stark.. Rekomenderar den till den som vill gråta en skvätt! ;)
Igår då? Jo, kvällen blev kanon! Länge sen man haft en sån rolig lördaskväll. Fint sällskap och många skratt :) Imorse kan man väll också säga det märktes mycket väl av hur kvälllen varit!
Imorgon jobbar jag kväll, vilket är hur skönt som helst. Sovmorgon!!
Men nu tänker jag ta "tidig" kväll enligt mina tidsrutiner me tanke på nattens sömnsaldo.
Nattnatt! :)


yoo

Igår blev bio då med Nicke, Kristian & Emilia. Batman, the dark knight rises! Och kan ju bara säga att den hör till en av de bättre filmerna. Före filmen var vi också via Nickes mamma i Övermark på tortilla som var supergott!
Har just varit i duschen. Skall fixa mig snart och sen bär det iväg till norra näsby på smörgåstårta. Efteråt åker vi troligen till Mackes villa och därifrån till fagerö.
Och efter den här helgen blir det troligen inte jobb alla dagar heller, vilket uppskattas för min del.
Trevlig helg!


Kvällsgott


Tillbaka till friheten

Här har det minsann stått stilla den senaste tiden.
Vad har jag gjort? - Läst en hel del på matte.. och jobbat. Haft en liten kräftskiva med två av mina kusiner. Varit hos Johanna med folket. Kört till åminne. Varit på urvalsprov till Vasa.. Kommer inte ihåg allt i nuläget.
Hoppas iallafall de här två kommande dagarna går fort nu så det blir helg. Fredag har vi tankarna in på bio, det visas ju ännu spiderman fast det var en tid sen dom började visa den. Batman skall enligt rykten också vara jäkligt bra så kan ju hända det blir den istället. Lördag blir det kanske Mackes villa, fagerö och badtunna, återstår att se.Vad blir det, andra fagerödansen i sommar för min del? En riktig fageröfantast i år.. Öhm.
Men tänker iallafall inte ha några krav på mig själv under helgen. Tänker ta det preciiis som det kommer!
Så himla skönt att inte behöva stressa upp sig över den där skiten längre, matematiken you know!

RSS 2.0