Då va de hänt

Efter en hel helg i Mariehamn har man nu jobbat sig igenom veckans första arbetsdag, möjligen en gnutta trött & sliten. 
Har också just gjort en ansökan till Novia. Första plats byggnadsteknik, sen maskin och produktion och på tredje produktionsekonomi. Den här gången håller jag tummarna stenhårt. Spendera mina kvällar i matematikens värld vettja!! Ja ska in! 
Men men, nu ropar sängen på mig. Världens skönaste.
 
Båtinköpen (L'oreals foundation satt för en gång skull pöörfektt) -
 

Rock off nästa

Länge sen sist. Ordning och reda är vad veckan gått ut på!
Kom just ur en uppfriskande dusch, började nämligen må skit efter kvällens program som bestod av att joina Emilia en stund och sen Dennis & Österlund. Någon annan än jag tro som anser att duschen lindrar illamående till en del? Ganska stor del faktist..
Dagen har annars bestått av jobb & frissan där jag lade i helt ny och färsk hårförlängning, klippte och färgade huvudet också. Nästan så förlängningen är för "färsk". Allt för len så håret ser smutsigt och tunt ut? Men det lär nog slita sig med tiden ;) 
 
Skall snart gå och sova nu och vakna upp till nya äventyr. Rock off är vad som står på schemat! ;) 
 
Dagens inköp och rekomendation till löshårs-ägare.

Dagens plus i kanten

Ett stoort plus! Prep-kursen är äntligen över och nu får jag spendera sommarkvällarna med precis vad jag vill!
Efter kvällens mattetimmar for jag till Petras villa en stund där de andra barnen lekte. Åt kall korv och lite sånt :) Och nu tänker jag sova eftersom mitt sömnsaldo ligger på c. 3 timmar. Ruffes fel som tydligen ser spöken!
 
 

Nya kärleken


Bastubadande

 
Hemma efter en riktigt skön kväll på Mackes villa. Bastu, rysande historier & hög chillnivå :) Det är kvällar som dessa som kan räknas som riktiga sommarkvällar! Fler kvällar på den otroligt fina villan är också inplanerade. 
Helgen spenderadest som sakt i Vasa. God mat, ollis & shopping. Blev ett jeanspar och en telefon rikare. Är även första gången jag bloggar med telefonen och så nöjd jag är över valet :) Lördagen blev det förfest hos Johanna, fagerö och sist men inte minst K-stadsmarknan. Lite efterfest blev det också med överdrivet gnälliga grannar. Vissa orkar minsann! 
Imr har jag ledig dag, snacka om att jag tänker sova!! 
Nattnatt!
 

Härliga stora & små resor

Nu har jag två resor bokade och att se framemot!!

Ålandsresan är bokad.. torsdag-söndag. Blev att tälta!! på gröna udden campingen som sägs vara den bästa. Hoppas på en kul resa, vilket jag också tror det kommer bli. Om jag ska vara ärlig blir det första gången jag besöker åland. 
Så har jag också bokat en södernresa till benalmadena, fastlandet/kusten i spanien. Åker ju förståss inte ensam utan mamma, pappa, Kika, Mattias & Nicke skall ju med också! :) Den resan kommer äga rum den 3-10 oktober.

Vad skönt det ska bli med en lugn resa! 
 
Har också inplanerat att bo i Vasa under helgen med brudarna. Amarillomat, shopping, kanske bio och troligen utgång. Måste se vad vi hinner med!
 
Nu blir det att fixa mig och åka på den 3/8 "matematikkvällen". Usch, vilken tur det regnar!
 
 

Jättekul.

Yes! Sommarkvällarna räddade! Höhhö.. Kommer bli matematik prep-kurs nu i gymnasiet mån-tors, tre timmar varje kväll, två veckor framåt. Ikväll är första gången. Kommer så att dö.
Tror nog jag skulle kunna läsa på egen hand också eftersom många andra har gjort det.. Men jag vet själv att jag bara kommer att skjuta fram det isåfall. Så det är bara för mitt eget bästa!

Tomatkarnevalen var.. egentligen nog ganska bra. Åtminstone i fredast, även fast de flesta jag brukar umgås men var nykter på grund av jobb. Men träffade ju andra vänner då istället som jag inte träffat på länge, så det var iallafall kul! :) Lördagen dissar jag nog ganska ordentligt! Första & SISTA gången jag besöker karnevalstältet. Tur nog var det ju också sista året de ordnar tältet. Tog säkert 20 minuter att få beställa något att dricka. Några drinkar kunde de inte göra. 6 euro för en smirnoff!! Och fick något vi inte beställt säkert 4 gånger efter varandra.
Varmt, kvavt och inrökt var det också. Och trångt minsann! Nej, inget för mig det där "omtalade" och "populära" tältet.

Några stora karnevalsinköp blev det inte men kom iallafall åt mig en snygg scarf.
Amerikainspirerade plagg är så snygga!

Någon vänlig själ

.. som är bra på att förklara?
Hur laddar man upp youtube klipp här på bloggen?

After work

Doftar ljuvligt!
Fick välja en parfym i Vasa i lördast, så valde den här och fick den som försenad examenspresent av Nicke! :)
Nu sticker jag iallafall iväg till massören i sisådär.. två timmar. Sen blir det nya äventyr!

Bräda även på sommaren

En riktigt trevlig kväll har jag haft i fagerö, med riktigt fina typer! Båttur, beachvolley och lite tid på stranden. Ruffe var också med på de trevliga evenemangen där han tuggade sand & drack litervis med saltvatten. Gott. Så nu är an trött och mycket nöjd (som det värkar).
Har också blivit mycket snål på en wakeboard nu, SÅ NU SKA JA HA EN! Trots hundralapparna. Men man måste ju spendera pengarna man tjänar på något fun också! För spara kan man ju inte (a) Skämt å sido. Men blir det något köp måste jag väll no börja med en lite billigare variant. 

De här är riktigt tuffa!


Men nu tar jag natt!
GODNATT GOTT FOLK!

Okänd framtid

Lördagens shopping;

Igår fick vi även besked om yrkeshögskolorna. Och till min stora besvikelse fick jag ingen plats..  Så nu blir det att göra om en kompletteringsansökan i slutet av juli till ingenjör! Kanske det var meningen, det var ju ingen av skolorna jag var riktigt intresserad av egentligen.. Och ingenjör var ju trots allt på min andra plats, hade dock att skippa urvalsprovet dit då det krockade med det första.
Det negativa med en kompletteringsansökan är att man får resultaten den 20 augusti. Lite väl sent att börja leta lägenhet. Eller rättare sakt, det kan vara svårt att hitta någon i bra skick.
Men alla säger man skall tänka positivt, så det är väll det man ska göra! Nu har jag ju tid på mig (ifall jag inte slipper till ingenjör) att göra precis vad jag vill!
Hur det kunde gå så snett som det gjorde har jag värkligen ingen aning om, anser mig själv som en person som "saker inte går snett för". Men det är väll motgångarna som gör en starkare, självsäkrare och allt mer drivande.

Har en hel massa grejer att fundera över inom en snar framtid nu också. Min familj skall till södern i början på oktober, ska jag följa med? Bestämma möte med studiehandledaren. Ringa vuxeninstitutet angående prep-kurs i matematik. Börja leta lägenhet. Börja boka resan till åland, rock off. Ta "tack-korts" foton. Börja leta möjliga jobb i Vasa. Ta reda på lite mer om barskolan i södern. 
Jaa, en massa har jag att göra. Bäst att börja på!

Gårkvällen blev iallafall bra trots den dåliga starten på dagen. Kusin Michelle & jag for till villan där min andra kusin och hennes kompisar var. Sen for vi ut på lite pinsamma äventyr ;) Haha. Jaa, alla har vi väll varit i den åldern! 

Eftersom det är så fint väder idag skall jag se om någon vill komma med och köra vattenskidor eller hitta på något annat ikväll. Kan väll inte slösa på de fina kvällarna eftersom sommaren inte varar så länge som man alltid tror.


En mocket praa helj

Gick flera dagars lön igår på vårt besök till Vasa! Och många riktigt fina plagg fick jag hem :) Efter flera timmars shopping blev det middag på amarillo som jag längtat efter hela veckan, och shit va gott! BBQ chicken fajitas, kan inte finnas godare. Sen på vägen hem blev det en liten träff med Victoria som jag missade på grund av vårt Vasabesök.
Sen fest på Mickes villa då jag kom hem, där det faktist var riktigt bra.

Idag har Nicke och jag grillat, och ovanligt gott var det. Så har vi också varit till eskilsö där vi tittat på en villa med mamma & pappa.
En riktigt bra helg har det varit! ;)


RSS 2.0