Villadag

Steg upp lite tidigare än vad jag brukar på mina lediga dagar.. Runt 12 for jag iväg till villan där det var "villadag". Hela tjocka släkten, små som stora var där. De drog kälke efter snöskotern, grillade korv och lagade vofflor. Hade med Ruffe dit så han skulle få springa av sig lite, och då vi kom hem var han sååå trött.
Skall snart äta goda maten, fixa mig och sen blir det ostbricka & filmkväll hos E med en hop andra människor! :)



Du vill inte läsa

Tänkte jag ska berätta lite kort om de senaste dagarna. Hm.. Vardagarna antar jag var precis som alla andra vardagar. I torsdas for jag iallafall med Catarina till solariet, sen var ju också Ia & Miili hem så joinade dem + Cat & Elin efteråt? Skrämde upp oss själva och råkade ut för en stirrande puppiiniiin.
Fredagen i skolan var helt bra, fick ju måla baracken Jessica & jag helt som vi ville. Det blir allt från silver till svart, dock blev ytan på väggen som ett apelsinskal, MEN det var ju "meningen".. ;) Får fortsätta med samma uppgift efter sportlovet (y)
Jaa, annat som hänt. I fredast på kvällen.. minns jag inte vad vi gjorde. Jo just ja, vi spenderade ju en del av kvällen till skogs.
I lördast drog vi igång förfest hos Nicke, var överenergisk och allt smakade bättre än vad det brukar. For senare till J&P och för en gång skull var det faktist riktigt bra där, om man bortser från män som aldrig växer upp. Efterfest 
hos Lille blev det också, vi sov fyra stycken i hans soffa så blev att ringa efter skjuss redan 8 på morgonen, så jvl obekvämt!
Söndagen syndade jag otroligt, med allt från coca-cola till mjölkchoklad. Ojoj. Krapulamat från tjöck grillen och diskussion med okänd finne. Mer riktigt sakt, "lyssnade på en diskussion mellan en svenktalande och en okänd finne". 
Igår fick vi besök, Tindra var här heela dagen. Hon & jag for bland annat till Debora, vovven var också med, men han grät mest i baksätet. En tonfisksallad fixade vi också ihop senare och SÅ GOD den blev! :) Efter att jag skjutsat hem henne for jag efter Dennis låångt ut i ingenstans. Emilia och Nicke joinade också. Kollade norrskenet och letade spökhus gick i princip kvällen ut på.

Min lilla björnunge som är nyduschad! Nåschiii..


Tindra & tonfisksalladen :)


Och har jag någonsin skrivit ett sånt här råddigt inlägg någongång?

Big brother

Har "tåfft läjdon" av vädret nu då man måste vara ute i skolan. Sitter på kaffepaus nu och skulle kunna sitta här resten av dagen.. Längtar att få åka hem och möjligen se ett big brother avsnitt på netet. Är så sur då vi inte har TV11 där det sänds. Minns nog då man var liten och kollade det, man tyckte det var "jättebra" så man följde med programmet under långa perioder, haha :D Vilket barnprogram.

Rådd-inlägg

Idag fick man nog vårfeelings för fler, solen lyste så högt och vissa vägar var även bar. Lite roligt att köra nu då man aldrig har kört egen bil på bar väg någon gång förut.. 
Har varit lite tyst här nu igen, men iallafall, i lördast blev det lungt, i söndast jobbade jag och sen ut med Ia och sen Emilia. Igår var det helt urspårat i skolan, J & jag betedde oss som 5 åriga smågriin. På kvällen fixade jag ihop en lchf-tacopaj och efteråt ut med C & E. Tre dar i korta drag!
Har börjat på med lchf nu igen, på allvar, eller igår började jag. Kanske det går bättre nu då jag vänjat mig liite. Jessica har även börjat med mig, så vi har som mål tills resan att rymmas mellan sidorna på en viss stäge på bygget ;) Haha.. Äh, ni fattade det väll ändå inte.
Påbörjade städning av mitt rum då jag sluta idag också, skulle borda fortsätta nu.. Men skulle vilja gosa lite med Ruffe istället! :) Var ju just med N och handlade lite grejs åt honom, måste ju se om det dågar åt honom.

Vovvveee

Resan har varit helt perfekt, nästan, om man bortser från någon timme från gårdagen (A) Hehe.. 
Då jag kom hem blev jag mött av vår nyinflyttade vovve, Ruffe :) Han e så söööt. Och jättesnäll! Dock är han så liten ännu så på laminatgolvet hålls han ibland inte helt upp utan faller ner på magen :) :) Och tänk att han växer 2 kilo i veckan :o Han kommer vara jättestor efter någon månad. Våra frassar är åtminstone inte så glada..




Klott

Gårdagens skoldag gick skitfort, vi göt golvet i lägenheten så man hade i princip alltid något att göra. Efter skoldagens slut for jag till Vasa med Catarina & Dennis, for till Adam & Eva loppiset och fyndis :D Inte denna gång hittade jag heller något speciellt, tror inte loppisar är min grej. Då vi kom tibaka till Näsby kom Jessica dit så spenderade kvällen med henna, D och N. 

Steg upp i tid idag, även fast jag är ledig. Har lite smått panik över allt jag skall hinna med/leta upp före klockan halv 3, för då åker vi nämligen iväg från simhallen med destination "abi-kryssning".
Måste nog börja på nu om jag skall hinna..

Var glad för vår skull :)

NU ÄR RESAN BOKAD!!! :) Jeeeee! Så det här är en bra dag! Vissa traditioner skall inga högre gubbar ändra på. Nu är jag även sporrad till att ta lchf-dieten på allvar (EFTER den kommande säkert superhöga kolhydrats-kryssningen om man säger så), för i maj skall jag vara slim! Dee du.
Fundrar om jag skall ta ett solariebesök ikväll så jag har lite färg på kroppen tills kryssningen, inte för att jag hinner bli brun av en gång men.. tänkte kompletera med brun-utan-sol efteråt och hoppas att det åtminstone ändrar min hudton liite. Om inte, så är det väll bara att fortsätta tills resan!
Men nuu nu nu nu.. ska jag absolut inte göra nånting!

Föresten, Glad Alla-Hjärtnas Dag! :)


Sladdorin, Eva-maj & pojatpoika

Engelskan gick åt.. jaa, skit gick det. Någon som vet hur stor del hörförståelsen tar av hela provet?
Efter skolan for jag hem ett varv, sen upp tillbaks till skolan för att äta C's "yrkesprov-mat" tsm med Elin. Har också hunnit med en del annat under kvällens gång, energisk har jag iallafall fått vara :)
Laddar ner pahat pojat nu som jag just skall se, så kanske jag lär mig lite finska till morgondagens studentskrivning! ;) Bra övningssätt jag har måste jag nog säga.

Funderingar

Blev inte riktigt som vi hade planerat igår eftersom det blev ett besök till J&P ändå. Blev bara ett par drinkar så orkade nog upp helt bra imorse. Nästan så det var FÖR mycket folk där igår.. Man slapp ju knappt fram.
Har bara hunnit jobba, kollat tv och duschat idag. Skulle väll borda ha läst lite på morgondagens studentskrivning, men kan väll va lite svårt att läsa om man inte vet på vilket sätt man skall läsa? (eftersom det är hörförståelse). Någon som har något bra tips? Är väll nog ändå för sent ute om någon skulle ha något fungerande system, men värt att fråga.

En lite onödigare uppdatering

Kom just hem från N. Ikväll blir det nyktert, för på torsdag tar jag troligen igen alla sparade pengar och öder upp dem på ABI-kryssningen.. Till på köpet skall jag jobba imorgon från morgonen så då har jag ingen lust att vara dålig. Tror det blir att hitta på något med Felicia ikväll istället, och kanske Cat om jag förstod det rätt! :)
Skall gå och städa bilen invändit nu, tror jag bara städat den EN gång sen jag köpte den, och ALDRIG torkat damm i den. Börjar bli på tiden ;)

Viiilken härlig dag, nanananana

Oj haha, tror inte jag skall vara på vägarna idag. Man kan säga C och jag har levt farligt under våra bilfärder idag/ikväll.
Efter att jag skrivit klart studenten, typ 13.30 for C och jag mot Vasa. I yttermark fick bilen nåt fel så for och hämtade audi och for till Kauhajoki istället. Second-hand affärer var målet! Hittade dock bara 1 (2) eftersom GPSen bråkade med oss, var också på mat till något.. ställe. Urspårat kan man minst sakt säga det har varit och man får ju hoppas inget folk har kännt igen mig :)
Skall fixa mig nu och fortsätta leva farligt, tror någon annan får köra ikväll! :D


Dagens inköp: flaskan längst till höger, balsamspray för färgat hår. Och sen också en vanlig blus..

Magaluuuuf

Sitter i skolan för tillfället, 5 minuter kvar tills vi slutar. Har jobbat på slutarbetet hela dagen eftersom det är så kallt ute. En hel dag framför datorn resulterar i huvudvärk.
Då jag kommer hem skall jag läsa liite på studenten, sen blir det kaffe med Emilia och troligen Sara & Lina! :)



Detta hotell blir det säkert att satsa på till klassresan! Snyggt, rent, beläget i centrum och FÖRMÅNLIGT. Vi har letat både flyg & hotell så vi skall få det så billit som möjligt, tycker vi har lyckats bra hittills.

Men nu har de 5 minuterna gått!

Det ljusnar

Studentläsning pågår, åtminstone på hälft. Hade i princip inte alls tänkt läsa något på modersmål textkompetens-skrivningen som vi har på fredag, men kom underfund med att det nog finns mer än vad man tror som är nödvändigt att läsa.
Iallafall tänker jag sluta läsa då 112-på liv och död, tunnelbanan och fuskbyggarna/livet blir bättre börjar. Jag anar det kommer sluta med en tv-kväll..
Lika bra då man hela tiden är trött hur mycket man än sover och tar det lungt. Men våren börjar krypa fram allt fortare, och för var dag blir det allt ljusare, så får ju hoppas jag laddas med energi eller något liknande så jag blir riktigt på G tills sommaren! :)
-
Det jag längtar till mest är nog ändå värmen.. Är så fruktansvärt less på att frysa sönder sig alla dagar. Sommarjobbandet är också något jag ser framemot. Kanske inte jobbandet i sig utan det man får ut av det, pengarna vill säga! Man har sådan frihet på somrarna då det åtminstone klirrar lite i kassan.

I'm back

Har varit lite bloggtorka här på sista tiden, eller rättare sakt har jag med flit lämnat det oskrivit. Under tiden har jag hunnit med revyn, jobb, planerande av en södernresa till Magaluf i Mallorca som möjligen kommer ske i Maj med klassen (kommer bli så bäst bara det blir av), varit till vasa på lite shopping & amarillo mat med Cat och lite allt möjligt annat. 
Kom just från teboil och till min stora förvårning hade min fina Nicke städat mitt otroligt stökiga rum! Jeeij :) Har även varit till Parra idag med skolan och kört bräda & grillat korv (ätit kall korv för min del eftersom det är mycket godare). Lite kallt i facet men annars var det nog en passlit skön chilldag för att vara skoldag.
Skall stoppa i mig lite mat nu och så småningom åka upp till Näsby på fotbehandling! :)

Dessa sköna skor hittade jag på bianco för halva priset! :) Äntligen ordentliga vinterskor som varken är kalla eller läcker in vatten!




Och nu börjar man äntligen se ljuset! Efter två veckor åker jag på ABI-kryssning, efter två veckor får vi hämta lilla doggen, just efter blir det sportlov, i mars blir det kanske att åka på mässa till stockholm med en del av skolan och sen också södernresan i maj. :) :)

RSS 2.0