Snaaaart!!

Har jobbat idag, vanlig arbetsdag.. Har just gjort mig klar och skall just dra iväg på födelsedagsmiddag till norra näsby/yttermark, vet inte riktigt vart det hör?
Sen vet jag inte vad det blir att göra resten av kvällen, kanske åka och titta då Emilia spelar match!? ;) Måste se. Imorgon är det nu äntligen helg igen, tomatkarnevaaal! Vad jag väntar! Hoppas starkt på att det inte regnar! :o
Men nu skall jag gå..

Yippiedooo

Att köra vattenskoter var skitkul! MÅSTE bara göra om det igen. I början var man lite rädd att sitta på, men när det gått en stund blev man mer van :) Runnade först i Kaskö, sen for vi ut där det vågade och vidare till K-stad till camping på en glass, sen tillbaks till Kaskö och runnade ännu mer. Vid vissa tillfällen var man helt genomsur! :D men det var ganska skönt för solen låg ju ändå på.
Nu blir det nog snart att stiga upp, göra mig klar, äta och sen är det jobbet som kallar kl. 15!

Lite skit när man inte kunde ta med kameran ut på vattnet, fanns en vattentät box men tror nog inte systemkameran skulle varit hel efteråt om jag stoppat den där..

Snyyyygg

Har ledigt idag.. Men satt upp så länge inatt och kollade never back down, så därför har jag nu sovit bort hela dagen :D Jeeei. Never back down måste nog vara en av de bästa filmerna jag sätt, vet inte varför jag alltid slår mig för filmer där kärlek och våld, krig eller bilar är inblandad :D hmpf! Lät lite fel det där med kärlek o. våld men se den om ni inte har så får ni se vad jag menar! ;)
Ikväll blir det att köra vattenskoter bara N slutar jobba. Skall bli kul! :)
Imorgon arbetar jag kväll så skulle väll nog behöva ha någon bra film nerladdad tills inatt också, men vad?! Skulle vilja se tvåan av never back down, men jag hittar den inte :(
Nåjaa. Skall väll göra mig klar så vi får åka ut på vattnet så fort som möjligt!
:)

Midsommar!


Krapula för fler! Usch usch usch.. Vaknade klockan halv 5 till på köpet! Allt midsommarfirande har varit riktigt kul, man har nästan inte alls sovit någon (förutom inatt) och man har i stort sätt bara varit poli. Höhhö..
I fredast hade jag party, kom rätt mycket folk. Grillade lite och var allmänt "oräjdi". Till sist var det bara Kim, Elin, Markus, Joel, Andre, Lille, Nicke och Mänt kvar. Städade klockan 6 på morgonen, gick och lade mig kanske 7. Klockan halv 10 kom Lille utanför min dörr och började "häri". Extremt störande :D Sen väckte han troligen alla dom andra, och det började basa ur Joels bil, så mycket sömn fick jag den natten!
Senare på dagen kom min kusin Debora hit så då moppade hon golvet åt mig för 5 euro. (som jag glömde att ge :D) Höööh. Duschade och gjorde mig klar så for jag på turkpizza med Markus, Emilia & Nicke. Sen vidare till Petra på förfest. Var lite trögstartad, men när vi äntligen kommit till fagerö slank det ner som bara den :D Hade otroligt kul i fagerö, tiden gick allt för fort :( Men bestämde oss då att åka till Petra på efterfest. Gick i polen med Miia och Mikaela och det var faktist riktigt skönt! ;)
Sen tänkte jag åka vidare till Nicke. N men det blev en utödare. Blev istället att åka hem för att gå och sussa!
Ikväll blir det troligen att umgås med Eliiin, därför skall jag nu gå och göra mig klar!

Ryggskott

Fick i princip ryggskott i jobbet idag, gick varken att stå eller sitta. Och det skar i nedre ryggen ända ner till tårna! :/ Satt med is på ryggen i 20 minuter, sen försökte jag ta mig in och tog en burana.. Ännu har det inte släppt. Går ibland lite krokigt. Har även prövat lägga i olika frukter såsom jordgubbar, ananas och mango i en torkmaskin idag, så troligen imorgon får jag se hur det blev! ;)
Men nu skall just åka och kolla byaliga-match med Ia, Mandis & Elin! Kom på nu också att jag skulle behöva ta reda på om jag är ledig imorgon eller inte?!
Men måste nog gå nu.

Niice

Jobbade igår igen, ännu en ny arbetsvecka! Fast den blir väll lite "måssigare" än vanligt.. Idag är jag tillochmed ledig! :) (Vilket är onödigt, vaknade just)
Sen igår på kvällen for jag till farmor för att gå till gammelbron med Sara och knäppa några bilder. Efteråt for jag ut med Felicia och spenderade tid med henne till kanske.. två inatt? Emilia joinade en stund, en annan stund joinade Mikaela. Var till Carlsoro och tittade också, hade med kameran men hann bara ta några bilder så var det slut på ström :(
Kanske blir solariet ikväll, får se. Skulle VÄRKLIGEN behövas!


Kanooon


Blev en riktig kanonkväll/natt/morgon!
Tror det blev att dricka kanske liiite för mycket, för idag har jag haft världens huvudvärk! Varje gång jag har stigit upp ur sängen har det tryckt och vinglat till i mitt huvud.
Kom hem lite över 6 imorse tror jag, gick och lade mig närmare 7. Därför har ja sovit till.. 4-5 idag. Minns inte vad klockan var, åtminstone mycket!
Men tror jag skall gå och läta mig något att äta nu och sen möjligen vara lite social.



Vasa shopping


Haha, fick med det här gratis då jag handlade på VILA! ;D

Steg just precis upp!! Dit for den dagen :D
Igår var jag till Vasa då med N, och jag handlade för MYCKET, MYCKET pengar! Har aldrig handlat för så där mycket pengar tror jag någon gång, förutom då ja var till Åbo förra hösten ;D Men då var det ju höstskor och höstjackor som kostade..
Kom just på att jag glömde att gå till gina tricot! Braa att glömma bort en av de bästa affärerna. Kanske lika bra ändå, annors skulle det väll gått en miljon eller något.
Efter att vi shoppat klart gick vi till amarillo och åt både varmrätt & efterrätt! Sååå gått. Tror amarillo blivit mitt nya favo-ställe.
Klockan blev nog efter 9 före vi hade ätit klart och då skulle vi gå ner efter bilen som vi hade i gråttan, men då märkte vi att alla dörrarna var låsta och "grått-kortet" hade vi inte med heller så det blev att tala i en sån där makapär så kom en vakt och öppnade åt oss :)
När jag kom hem for jag till fagerö och tittade med N & E, där SÖG det ganska hårt! Sen runnade vi bara i Näsby nån timme.
Ikväll blir det väll troligen att försöka hitta något fest.. Ett fest som inte finns.
Men kanske jag skall gå ner snart och äta min 2 och en halv timme försänade mat :D

Happy thursday



Hann inte blogga något igår, men iallafall så var jag och kollade då fc ångvältan blev överkörda av bosnien :D
Kom just hem.. och klockan är snart 02.00, har lite beslutsångest om jag skall lägga på en film eller gå och sova. Har för övrigt varit med Iri, Miia & Nicke ikväll till Kauhajoki och rätat upp några finner med Dannes s70 :D Och tur som det var hade vi lugnat ner oss just före vi mötte polisen, men ändå så då blev det nog raka vägen hem till Näsby!
Imorgon har jag en ledig fredag! Så himla skönt.. Har planerat att åka till Vasa då och slösa lite av den kommande lönen. Måste väll ta ut "lite" i förskått, det är så mycket jag skulle behöva just nu! Allt från jeans till massa sommarkläder som shorts och linnen/tunikor.
Men nu tror jag att jag skall.. se om jag hittar någon film på datorn som ser bra ut.

 


Kaaaall sommardag

Blev en lite längre arbetsdag idag, över 10 timmar. Men det är bara bra, har ett riktigt behov av pengar just nu! Jag skulle så gärna vilja handla upp dem i en massa onödigt också :D Haha! Men faktist, det är ju riktigt avkopplande att veta att man har jättemycket pengar en gång, och bara få köpa vad som helst utan att oroa sig över priset! ;)
Och idag är det KALLT! Redan i morse då jag började jobba hade jag riktigt lust att ta en supervarm dusch och gå i bastun.. Sen när jag arbetat en stund tappade jag lusten men NU, nu har jag riktigt lust igen! Men snart kommer Elin efter mig, så får väll kanske ta det senare..
Har inte fått min hårförlängning beställd än heller, för det första vill jag ha med min kära mor eftersom jag hade tänkt beställa på hennes visa? Och för det andra har jag beslutsångest. Har jag svart eller svartbrunt hår?! Orkar inte skicka tillbaks det.


Farligt farligt

Vaknade klockan 6 imorse, dock inte av väckarklockan utan av att det rökte ur min bas som är inklämd på en hylla mellan tv:n och dvd:n. Har inte torkat damm där på gud vet när, och sladdarna har alltid legat intrasslade i varandra bakom hyllan så att man inte skall se dem. Det konstiga var att det varken luktade eller kom "mörk" rök från basen, utan vit rök, men det kanske kommer vitt sålänge det inte brinner (?) Och inget brandalarm gick igång heller. Och något som var riktigt konstit var att jag vaknade just då det troligen började (annars skulle nog brandalarmet gått).
Det är ganska weird hur man reagerar då man hamnar i chock, man bara sitter ju liksom och tittar på. Och hur många tankar som hinner snurra i huvudet på bara ca. 10 sekunder!! Det var allt från "jordens undergång" och "om åskan slagit ner på något konstigt vis i tv:n" till "undrar om det gör så här i hela huset" :D Men man "tänker" ju inte som man ska när man är yrvaken.
Som tur var slutade det röka av sig själv, så nu är basen inte längre i mitt rum och jag vet inte hur jag skall våga stöpsla i all annan elektronik som jag har urdragen.
Allt gick ganska fort så jag undrar om man kan inbilla sig sådana saker som att det röker, och att man faktist sitter och stirrar på röken och ändå är det bara en synvilla? Det kan ju bara inte vara så! Det var ju inte direkt lite rök jag såg heller. Och basen var ju trots allt väldigt het efteråt..
Kanske det är på tiden för lite städning! :D
Men nu skall jag checka hårförlängningar! Har velat beställa i mer än ett år nu så det börjar nog bli på tiden! :)

En lyckad helg

Ännu en riktig chill helg! I fredast på kvällen for jag och fiskade till kaskö med Nicke, Stjärt & Miili. Irene & Danne kom och joinade oss sen en stund. Dock fick vi inget napp! Fiska aldrig med grillkorv! Haha.. Sen var vi även och sotade ner K-stad lite, sen till carlsro.
Igår var jag och åt pizza mot kvällen, sen hade Johanna, Ia, Mikaela & jag chaffis. Fast J & I var nyktra.. Sen skjutsade vi hem dem och Danne o. Irene kom med så for vi till Molpe . Där var det GANSKA så skit ;) När vi for tillbaka hade M o. jag något närvfel! Men det måste man väll få ha ibland :D
Idag sov jag ganska länge. Mot kvällen for jag med Miia o. Mikaela till Kaskö och tog årets första dopp. Solade lite, så for vi ut med Micke och Kristoffer i båt. Härligt! Var en bra stund i båten, så till sist blev det lite kallt..
Nu skall jag titta lite oth och sen är det nog sängen som gäller! Är faktist ganska slut, det tar på krafterna att vara på/i vattnet! :D
Och imorgon börjar en ny arbetsvecka!

Nu e de freda igen!

Har varit lite bloggtorka de senaste dagarna, men det är ju så skönt/otäckt väder ute! :D Man tappar liksom lusten..
Blev en lite annorlunda arbetsdag i restaurangen idag. Mamma hade mtv3 att göra reklam om restaurangen så då blev det att aggera "reklam-skådespelare". Haha! Får se då sen då det kommer på tv (OM dom använder sig av mig också) om man skall skratta eller gråta! Jag slutade även lite tidigare eftersom jag hade planerat att åka över till sverige efter någon bil men några typer, dock tänkte jag shoppa i sthlm istället, men det blev ändrade planer.. Tur vi inte hade hunnit boka båtplats är väll det ända jag kan säga!! :D Nåja, sparade ju lite pengar istället då.
Nu blir det just att sätta på delikatesser på grillen, öppna en kall somersby och njuta av den nordiska sommaren.. Höhh :D

Men trevlig helg!

-


Bästa helgen på länge!

Har haft en riktigt trevlig gårdag/natt. Helt klart bästa på vääldigt länge! ;) 

Dagen har spenderats i Lökens buster! Var till K-stad på mat till crazy cat och sen blev det rally med båten hem! Shit vad härligt/läskigt i vågorna! :D Det måste vi göra om!
Nu skall jag gå i duschen och sen kanske kolla något oth-avsnitt, har nästan glömt bort världens bästa serie den senaste veckan!
Och imorgon får jag själv bestämma när jag börjar jobba, lyxit värre! :D

Mjuusik

Jennifer Lopez - Hypnotico
Jennifer Lopez - Papi

Ikväll blir det sommarens första fagerödans! ;) Partyhumöret ligger nästan på topp! Om solen skulle lysa skulle det vara ännu bättre!

Shopping i Kristinestad

Steg upp 11 i morse för att åka till Kristinestad with my mooom! Gick i några affärer o. till vinkel och åt tonfiskpaj! Köpte även hem kinamat, så skall snart gå ner och äta! ;)
Hittade faktist lite ett som annat idag!!

Ledig torsdag

Blev inget av Mikaelas o. min plan med att åka och äta, for istället med Emilia till casa och åt. "Än gaang", men jag hade ju faktist ett fullt pizzapass! :D Efteråt skulle E på fotbollsmatch så då for jag till farmor en stund och.. sovde/sov! :D (Börja fundera, heter det sovde eller sov?!) Nåjaa, sen kom Alex o. Mikaela efter mig, så har i princip bara kört runt i Näsby för kvällen. "Än gaang"..
Imorgon blir det jobb! Skulle inte ha lust, även fast jag kom underfund med idag hur tråkit det är att faktist vara ledig :o Så måste jag och handla hårfärg också så Ia får färga mitt hår imorgon kväll. Skulle även behöva hinna till solariet, börjar bli blek på vissa ställen. Blir stressigt det här.
Kanske lika bra jag går och sover!!


Skulle såå velat haft den här bilen! Men så var det någon annan som hann före mig då jag redan hade börjat planera när jag skulle åka och hämta den! SKIT!! Och nu är jag lite kräsen efteråt, för jag vill ju den skall se likadan ut! :(
Hoppas Hoppas det kommer in någon liknande!

Spenderat natten/morgonen med..

En väldigt bra film enligt mig!
Men nu blir det nog att "ta natt" före jag börjar yra ännu mer än vad jag redan gör..
GODNATT!

Lill-lördag

Fick börja jobba senare imorse, klockan 10! Så liite sovmorgon fick jag åtminstone.. Slutade 3, så blev även en kortare dag vilket var bra, för nu har jag orkat städa mitt rum som jag har haft ångest över i någon vecka nu! :D Har även flyttat in en "hylla" till garderoben, så nu ryms mina kläder myyycket bättre! Och bättre ordning blev det.. Men det är väll något som bara håller i sig någon dag.
Är ledig imorgon! Skönt! Har planerat att prova äta på den nya restaurangen i Näsby med Mikaela då.. Skall även behöva åka till gymnasiet en sväng och lämna in ett "student-papper".
Men nu skall jag göra mig klar och se vad som händer.

Sömnyyron

Har hållit på att fixa bloggen nu i någon timme.. Men nu for närverna så får vell fortsätta imorgon! Ganska kul egentligen bara man skulle hitta allt man vill ha svar på. Skulle väll egentligen borda gå och lägga mig nu så jag orkar med veckans tredje arbetsdag, men det är ju så tråkigt att sova! :D Hahaa.. Nåja, börjar faktist bli ganska "dator-slut", skulle nog inte klara av att sitta och koncentrera mig framför en dator i flera timmar fem dar i veckan! Kanske inte arkitekt-yrket är något för mig ändå?! Består väll rätt mycket av datorkunnande det också..

RSS 2.0