Bästa Magaluf

Tillbaka till verkligheten! Det suger nog ganska hårt, men ändå är det skönt att vara hemma. Har iallafall bestämt mig att jag inte tänker stanna i lilla inavlade Närpes hela livet! :) Fick tankarna in på barskolan då jag såg den i Magaluf, ifall jag inte slipper in på någon skola i höst, skulle ju vara skitkul ;)
Jaa vad har hänt den senaste veckan nu då? Det är så mycket så skulle inte orka räkna upp allt. Kan säga att man kunde tro att man var i Storbrittanien då man strövade på i stan. Kryllade av britter och det måste ju helt klart vara mer britter än spanjorer i Magaluf!
Spenderade de flesta nätterna på Grabbarna grus & E4 eftersom det endast var nordiskt folk där. Bra musik, mycket folk och extrem hög feelisnivå. De sista kvällarna råkade vi också på svenska bloggerskan Paow två kvällar på samma krogar, dock läser jag inte hennes blogg. 
Så man kan säga att det blev en perfekt södernresa, om man bortser från den otroligt obekväma madrassen jag råkade få! 

Skall iallafall åka till villan nu med Nicke, skall låta Ruffe simma eftersom han tydligen tkr det är suuperkul att plaska i vattnet! :) Så måste jag ju också träffa mina vänner sen som jag inte sett på en vecka nu!

Sun

Sitter ute i solen och drömmer mig bort, drömmer om imr! Jeeeee! Seriös sista praktik dag före södern måste ja påstå, men slut på arbetsuppg. för tillfället. Värst med praktiken är nog då farfar tvingar i mig bullor på kafferasterna, så någon slim brud i Magaluf kan man väll inte påstå det blir, det går inte alltid enligt planerna :D Och gissa om jag inte börjar bli uppspelt inför morgondagen nu! Resfeber i högsta hugg! ;) Gårdagen spenderadest i k-stad tsm Dennis, Macke och Nicke. For ut med Jessica allihopa, var bland annat till alma och kanonviken. Rädda var vi alla med J bakom ratten, villka svängar kan man väll lungt säga!

Alla ens val i livet

Har gjort olika test ikväll på datorn, vad jag skulle passa bäst som/vad jag är mest intresserad av i livet. På första plats, of course, blev det som det stod på datorn "bild och form", till den kategorin hörde bland annat inredningarkitekt. Så kanske det ändå är det rätta för mig fast jag grubblat mycket den senaste tiden över valen. Andra plats kom "hjälpa och stöda andra", till den kategorin hör t.ex psykolog och dylikt. Har fundrat på psykolog en ganska lång tid, tänkte söka till pyskologi på åbo akademi men inträdesprovet kommer vara då vi är till Magaluf så det fick vaa..
Sen också på tredje blev det "experiment och forsking". För flera år sen ville jag bli forskare som forskar i medicin, kanske det ligger något i det ändå. Så testet var pålitligt och man fick lite mer hum och vad jag vill bli. Det jag är utbildad till i nuläget låg långt ner på listan, vilket är förståeligt med tanke på hur otroligt tråkigt det faktist är.

Har spenderat kvällen hos farmor även idag. God mat & tårta/nybakade bullar eftersom min kära farmor fyller 63 år idag! Världens bästa farmor.


Färgglatt

Gårdagens shopping!

Har jobbat hela dagen. Nästan 12 fulla timmar, känns i benen och fötterna att man knappt haft nån paus.
Morsdagen har vi firat med kaffe hos farmor! :)

Nuu titta nyutkomna drama-romantik filmen "the vow".

Höhö


Full av energyyy.

Full av energi

Idag är en bra dag! Humöret på topp och många nödvändiga ärenden har jag hunnit med.
- Handlat morsdagspresent och blommor åt mamma, vilket tog en rätt bra stund.
- Varit på besök till biblioteket och lånade "Människokroppen" som jag måste läsa i före jag åker till Hfors på urvalsprov.
- Varit på kaffe med Catarina.
- Varit på lite mat/gav examensklänningarna på omkonstruktion till farmor.
- Solat
- Varit till skolan ett varv

Har också jobbat några timmar idag.
Och ikväll kommer jag spendera tid med Jennifer! :)

Skönhet

Var och flyttade upp hårförlängningarna för någon timme sen. Blev att klippa bort tåpparna på löshåret eftersom de för första gången var kluvna. Känns iallafall fräscht, men kanske lite kortare fastän hon knappt tog bort något. Har också varit till Gun & Gunillas efter schampo och balsam eftersom frissan rekomenderade mig att köpa bra sådana hårprodukter för att löshåret skall hållas i skick.
Det blev två catwalkprodukter by Tigi.



Var också via hälsokost efter ett maskara som jag hoppas fungerar bra!


På lördag tror jag N & jag åker till Vasa. Skulle behöva ett riktigt bra foundation, tror jag skall satsa på lite lyx den här gången eftersom jag alltid spenderat pengar på billiga maybelline märken som torkar ut huden. Hyn är ju trots all något av det viktigaste i mina ögon.
Ett extra bikini till Magaluf skulle också vara i perfekt tid, och kanske något löst linne i någon korallfärg. Men inge mer får det slösas på!
På söndag dock blir det att jobba in det bortslösade. 
 
-

Dagens; rekomendation till alla Lchf-wannabes.
Sjuuuukt gott bröd.

Börjar hända något

Fick två brev till idag, happy. Till rumsgestaltning & tekniska, dock krockar urvalsproven så jag satsar väll troligen på rumsgestaltning eftersom den läroplanen värkar hälften så roligare än den tekniska. Så då slipper jag prep-kursen på lördag, haha. Känner på mig att urvalsprovet kommer bli.. konstigt när jag nu vet vad jag behöver ha med mig tills det. Inte så lite grejer heller om man säger så.
Kommer att bli så himla mycket som skall kommas ihåg/göras nu i slutet på månaden & i början på Juni. Men men, inte att glömma den avslappnande (kanske nu ändå inte så avslappnande ;)) resan före allt kaos, just one week left! ;) Ojoj vad jag väntar!! Hoppas det blir skitväder hemma :D (vilket det inte låter som).

Faaast

Fick hem ett brev idag där det stod jag fick komma på urvalsprov till Helsingfors den 30.5! Akutvård, som jag har på fjärde plats. Känns ju rätt onödigt att åka om man har det så långt ner på "listan", men man är ju iallafall lite mer säkrad. Någon härlig själ som vill följa med 29-30? För jag antar jag nog åker..
Tycker jag borde få hem några fler brev nu inom en snar framtid, vem vet, kanske man inte får något. Skulle ju suga ganska hårt.
Igår var det chill. Var ut på en promenad med Ruffe, bakade säkert 100 olika kakor med mamma till examen & sen kollade jag ockå när mörkret faller för andra gången. Sevärd, hemsk på ett annorlunda vis men ändå.. lite konstig.
Ska fixa mig nu lite och åka upp till Näsby med Emilia! :)
Chaaao.


Random bild, från nyåret! ;)


Nervfilm




Kanske inte det bästa att start morgonen med ;D

Skön lördag


Kläderna jag fick på posten här om dan! Den sista klänningen kommer jag ha som examensklänning #2 I think.

Idag blir det kalas, Mattias fyller 30! Så får se hur det går med smörgåstårtätande då.. Hoppas de bjuder på något annat :D
Men nyyy jag fixa mig!

Sträng fredag

Kan erkänna att det gått bra med den stränga lchf-metoden hittills, men måste också tillägga att det varit svårt att va utan mejeriprodukter. Fisk, kött, kyckling, ägg! Mmmm.. Har mått dåligt både igår kväll och idag, kroppen ändrar väll läge som jag förstått. Skulle iallafall kunna spy då jag ser kokosfettet som vi har på bänken i köket!
Det som är så konstigt är att då man äter vanligt äter man alltid samma och inte orkar engagera sig, då man äter lchf vill man ha ALLT! Allt man inte ens annars äter..
Skall försöka få i mig lite ägg & tonfisk nu så får jag vara nöjd resten av kvällen. Chipooo :(


Babblaaa

Tyst här ett tag nu igen.. Har inte hunnit kan man väll säga. Har iallafall börjat på praktiken nu, vilket inte kommer vara länge till. Idag målade vi i en gammaldags bondstuga, var faktist riktigt gemytligt där då ägarna hade blandat det gamla riktigt bra med moderna saker också. Har alltid drömt om ett modernt stort hus med många vinklar, men började faktist fundera lite på den här stilen nu också.

Vappen firadest nykter, vilket jag är väldigt stolt över! Grillade hos Nicke med Emilia, Kristian & Lille. Cat och Andreas var också över ett varv. 1 maj kunde jag då jobba utan huvudvärk och illamående, blev till på köpet en lång dag så en lång dag med 100% betyder en passlit stor summa pengar! :)
Annat som hänt under de här senaste dagarna är jag börjat med lchf, IGEN!! Haha, börjar känna mig lite patetisk :D Men skall bara satsa på det i två veckor tills vi åker till södern, hård lchf, i princip fakir. Ja blir så sur och besviken på mig själv om jag inte klarar det!
Har också fått hem lite kläder. Jeans, shorts & två klänningar.. Kan visa dem lite senare. Ikväll kommer iallafall Alpo hit och diskuterar Ruffe, ger lite tips och så. Kan inte förstå hur hunden kan lyda så bra mesamma just han "talar" med hunden :o Mystiskt.. Men intressant är det iallafall!

RSS 2.0