lööw


Mjammjam

Ännu en gång laddar jag ner ett tiotals filmer! Det verkar aldrig ta slut på dem, och vilken tur! Slutade halv 2 i dag, så har hunnit kolla en film, into the blue, var passligt bra faktist och så har jag hunnit göra lite läxor. 
Mamma har handlat hem ost, frukt & kex å mig, så TROR jag tar hemmakväll ikväll med ostbricka o. ännu någon film! ;) Så länge inte någon vill ta en promenad med mig, men jag vet inte ens om jag själv orkar.

<3

Varma smörgåsar!!
+ desperate housewives

Trötter



Innebandy var riktigt roligt så jag fortsätter troligen! Kände hur det började bränna i kroppen & hur det började snurra i huvudet, hehe. Kan också förstå varför man gått upp i vikt efter att man slutat spela nån bollsport, nämligen kanske.. två år sen jag tagit i så hårt som jag gjorde igår, och då tyckte jag ändå inte jag tog i hårt.
Skall snart åka iväg till skolan, skall bara äta upp min frukost och sen blir det fyra timmar i skolan. Efteråt blir det k-stad i några timmar, usch usch usch. Det är så jobbit.
Sen ikväll blir det kanske baila latina med Elin! ;)


Energiii

Måndag då igen, vill säga en helt normal dag med helt normala sysslor! Efter skolan kollade jag en film, horrible bosses, och resten av tiden har jag i princip letat efter en innebandyklubba & inneskor eftersom jag skall prova på innebandy ikväll tsm med Elin (bara det blir tillräckligt med folk). Hoppas värkligen jag trivs och att det intresserar mig ännu mer då jag går ur salen!
Fotboll har nämligen varit en av mina favoritsysslor när jag var yngre, ja de kan man minsan säga, spelade säkert nio år. Tyvärr växte jag ur det, det blev för allvarlit kanske. Därför skulle det vara kul med någon annan sport. Då menar jag inte dans eller något sånt (även fast det också är rätt kul bara man hänger med), utan en "pojk-sport" om man säger så. Nu som då fundrar man nog ändå att det skulle vara kul med fotboll ännu, bara det inte skulle ta upp så mycket tid. Ett sjumannalag skulle vara riktigt perfekt!
Men skall iaf åka iväg med N jag nu, kanske på en redbull, får hoppas min kondition räcker ikv då!


Lilla-julsfirande

Vilken söndag! Känns som jag skulle vilja köra det nyktra spåret nu en tid, men knappast. Gårkvällen var annars nog helt bra, åtminstone störta delen av kvällen fast det blev en hel del skjutsande hit & dit. Var först till till Lappfjärd och firade Jessica som fyller 18 idag! :) Dennis, Felicia & Cat var med. Sen for vi efter Jennifer till alma, till kaskö, sen efter audi, till k-stad tillbaks med J. Till Nämpnäs och lite andra ställen. Kom hem kanske 5 imorse..
Iallafall har jag engelskaord jag måste spendera tid med nu före jag går och sover. Men har ledigt två första timmarna imr så får iaf sova lite längre.




Friday happenings

Har lagt fram det ända julpyntet jag kommer att ha i rummet i år! Kom på denna ideé för en tid sen, eftersom jag hatar mini-plastjulgranar och andra fula porslintomtar. Om det skall vara en gran ska den åtminstone va tre meter hög och två meter bred! Hehee. Till på köpet är jag inte nåt för röd inredning, lite synd julen går i rött.. Men den här ggn fick det gå med en gnutta julfärg! 



Har just gjort min traditionella tonfisksallad! Alltså muums! Alla som inte smakat min tonfisksallad har nog värkligen missat något! ;)
Ikväll har jag ännu inte något i planerna, men troligen blir det att umgås med mina "nuvarande bosatta vasa-vänner" som är hemma den här helgen :)

Telefjuunktext

Dagen har i kort gått ut på några timmar skola, tv-tittande hos Elin, körning i k-stad som faktist gick ganska bra för min del den här ggn (fast det var såå jobbit att sitta i bil i 4 h!), skriva ÄNNU en textkompetens. Börjar bara gå allt smidigare för varje gång tycker ja :) Och ikv har jag varit hos N och slingat hans hår & kollat criminal minds. Måste bara tillägga här nu utan att veta hur man byter rad att volymmoussen jag köpte igår luktar såå üünderbart! Hehe, hela ja luktar mashmallows för tillfället! <3

NYTT till håret


Hårspray & "volymskum", Bead Head TIGI.
Hade ett superbra skum från samma märke för några år sen, dock värkar det inte finnas i butiken längre, så hoppas det här är lika bra då!

Textkompetens, frissa & övningsköra

Har just gjort klart en textkomptens som jag blev riktigt nöjd över, får bara hoppas läraren tycker lik mig. Skulle egentligen inte behövt gjort den helt klar, men har så svårt att koncentrera mig i skolan, plus att det gick så förvånansvärt bra att skriva idag. 
Klockan halv fyra skall jag till Gun & Gunillas. Har klipp,- och färgtid. Har för första gången värkligen ingen aning om hur jag skall fixa det. Mörkt som jag redan har det? Kanske mörkt med något rött i? Skall jag alls ändra frisyr?
Nåja, har ju åtminstone några timmar på mig nu före jag åker att googla olika frisyrer. Så kanske jag hittar något som känns rätt.

Imorgon kommer jag att åka till k-stad och övningsköra för första gången. Kommer helt klart bli världens längsta och tråkigaste stund, från 13-17! Men man överlever väll. Antar ja?

Dream

Gårkvällen var rätt "lepåt", kolla film - ut med Dennis (sen också Cat) - hem o. göra läxor - kolla mera film! Har blivit helt fäst vid underbara filmer. Laddar ner ungefär 10 filmer som bäst. Har letat upp vilka filmer snygga skådisar spelar i :)
Väntar "Water for elephants" skall bli klar nu, så skall jag se den, kaaanske fixa lite läxor och sen ikväll blir det att åka på baila latina med Elin & kanske Cat! ;) Och troligen sen en tur till biblioteket för att leta upp en engelsk roman :/ suck.
Och lite onödig information, vi har bara en lektion imorgon! Mhm mhmmm :D

Här har ni! :)

Tänkte berätta lite om helgen eftersom andra tror de vet vad jag har gjort och var jag befunnit mig mer än vad jag själv vet. I fredast var jag som sakt ut med D, R & C. Drack ett par somersby, var till k-stad å runnade bara runt. I lördast hem och gjorde mig klar för kvällen, sen ut med E, till teboil på pizza och sen till Stjärt på förfest där vi spelade buzz största delen av tiden. Efteråt for vi till Anders på party och då de andra for till baren så for jag, Feliicia & Emilia ut på en bilfylla med Robert bak ratten. Var bl.a. till vargholmen ett varv, till K-stad och lite andra ställen. När baren stängde for vi efter Lille, så for han & jag till A på efterfest. Och sen tog L & jag taxi hem, så nu visste ni det! :)
Igår sov jag till kanske 16, gjorde lite på min textkompetensläxa och sen ut med Ia & Emilia. Då jag kom hem kollade jag några av mina favoritfilmer, step up & never back down.

(OCH, så ni vet har troligen INTE han haft sönder bromsarna! :))

Breaking dawn

Har just powernappat några timmar, behövdest efter gårdagen. Efter bilskolan igår for Cat, Nicke & jag till fotoquick för att ta "passfoto" (Skall värkligen fotot till körtkortet va färgat nu? Glömde fråga där) sen for vi till J&P på mat. Danne kom dit också.
Runnade runt resten av tiden för att sen närmare 11 åka till K-stad med Cat på filmen breaking dawn som började 12. Min åsikt om filmen var.. helt klart sämre än de andra tre! Fast går vell inte att få en så mycket bättre film än ettan förståss. Den om någon fullständit älskar jag!
Har haft tre timmar idag, så kom hem redan halv 2. Nu skall jag gå ut och se då N fixar bromsarna, vilket blev rätt komplicerat och sen gå och äta.
Denna fredagskväll kommer troligen spenderas med åtminstone Denniis! :)


Lepåååt

Sitter hos C för tillfället. Har bara haft 2 timmar idag och har just varit och övningskört med Roy, gick inte alls bra!
Så nu är frågan vad C & jag skall göra i tre timmar före vi skall släpa oss iväg till bilskolan, sista teorilektionen tror jag! Äntligen. Och på twilight premiären inatt skulle vi också vilja åka, men hur slipper man hem? Någon som vill stiga upp inatt och skjutsa hem oss? Knappast! ;)
Man skulle nog behöva vara 18 till allt minsann!

Dag 1 i gymnasiet

Min gymnasieperiod började med en väldigt kort skoldag. Kom till gymnasiet till kvart före 12. Då fick jag veta att de skulle avtacka en lärare så hade endast 1 lektion idag, eftersom jag tänkter helt skippa de två finskakurserna jag har den här perioden.
Så nu sitter jag hos farmor och har väldigt mega tråkigt. Vet inte vad jag skall hitta på nu.. Kaanske åker jag med C på mat om hon ännu vill efter att hon har övningskört färdigt. Och om jag har någon ork då längre.

Och! Nu om någon gång skulle jag behöva lite inspiration! Till vad som helst! Känns lite "dött" allt. En gymkompis skulle inte sitta helt fel heller.



Gröööön

Var ledig igår, likaså idag! :) Dock sov ja bort gårdagen.. Lite synd. Sen kl. 16 for jag till bilskolan på teori. Efteråt fixade jag bromsoken på audi tsm med Nicke.. Inte för att jag gjorde så mycket! ;) Blir troligen lite mecka ikväll också, eftersom en del nytt ska dit. Bland annat nya bromskivor & bromsklossar.
Men skall fortsätta städa lite nu, sen kl. 16 blir det bilskolan även ikväll. Orka..


Telefonblogg

Sitter hos Lille för tillfället med Elin, Nicke, Ia, Kimmo, Stjärt & Emilia. Har just kollat paranormal activity 2, även fast jag lovat mig sj att det räckte med trean. Försöker fördriva tiden här nu eftersom de andra tyckte vi behövde kolla ännu en psykfilm, vilket inte jag håller med om. Vill inteeeee.. Blir ju galen. Imr kl.11 är det jobbet som kallar! Men ska iallafall lägga bort den här nu och plåga mig sj lite, tur man iallafall är intryckt mellan Ia & Miili :)

Nightmare

Gårkvällen spenderadest med Ia & Emilia. Var helt jvl urspårade! Haha.. Iallafall, ett gott skratt förlänger livet. Man får ju nog fundera om det värkligen är så, tycker det tar på krafterna att skratta så mycket som vi gjorde! ;)
Tror jag drömde mitt livs längsta mardröm inatt, känns som ja drömde hela tiden. Alltså från typ 12 inatt till kl. 13 idag :o Ojoj.. 13 timmars sömn och 13 timmars lång mardröm. Och kan säga er, det var nog ingen rolig dröm. Efter en sån dröm uppskattar man nog hur bra man egentligen har det och att man har sin bekantskapskrets levande.
Idag har jag bara hunnit duscha, äta och kört lite bil på gården. Tur man har stor gård! Skall snart åka upp till bilskolan för att övningsköra med Roy.
Sen ikväll blir det kanske JP-mat med åtminstone Emilia! :)

VILL HA

Besökte chapnlle för att kolla om det fanns någon snygg handväska jag skulle kunna beställa, istället hittade jag det här underbara halsbandet! Kanske man beställer det.. Eller så också skriver man ner det på önskelistan! ;)



Sitter hos farmor just nu. Avslutade just min skoldag, så nu tog jag helg! :)
Bilskolan klockan 16 ikv, sen får jag väll se vad det blir att hitta på!

-

Har haft fullt upp sen i söndast. Imåndast fick jag övningsköra för första gången! Gick helt okej :) På kvällen kom vi på att vi skulle åka till Vasa på bio Jont, Nicke, Catarina & jag. Vi var sent ute och inte nog med det så fick Jont bränslestopp och Nickes kofångare fastnade i Jont's 7a. Hehe. Så vi skippade hela grejen. For istället ut med Elin tsm med Cat!
Igår tänkte vi att vi skulle försöka igen, att komma iväg på paranormal acitivity 3 som var filmen vi skulle se. Och fram kom vi åtminstone! :) Men usch vilken läskig film. Det är ju inte någon direkt handling i filmen, utan handlar ju mest bara om andar och sånt crap vilket jag inte alls tycker om.. Filmen var ju som så värklig på nåt sätt.
Idag var vi bara 4 st i skolan eftersom de flesta var på "oppbåde" hela dan. Det var såå skönt att vara så få. Och fort gick dagen.
Ikväll har jag i princip bara gjort moddeläxor för fler & latat mig. Vet inte om jag skall orka göra nåt heller.
Nu är det iallafall bara mårgondagen kvar av veckan, så är vi lediga på fredag, måndag & tisdag tror jag, så blir det gymnasiet 6 veckor framöver!


Plötsliga händelser

Idag är det just den där tunga söndagen som jag haft nu på sistone efter att jag varit ut. Tänkte faktist inte alls åka ut, vilket det tydligen inte finns någon chans för mig att genomföra. Sluta jobba redan 21 igår kväll, så skyndade mig hem och gjorde mig klar på en ganska kort tid! Så kom Dennis efter mig så for vi vidare till Vasa. På ollis var färdigt en stor del av mina vänner och där spenderadest då hela natten! :) Resan hem skall vi nog inte tala något extra om! :D
Idag har jag bara sovit, sovit & sovit. Nästa helg skulle jag nog inte orka med det här!
Iallafall, skall just ta mig i kragen och fixa till mig lite :/ Sen åker jag väll ut med Ia & Emilia en stund! ;)

All helgona

Gårkvällen spenderadest med Emilia, Petra o. Therese. Ibland också med Elin och Ia :) Var bland annat till Carlsro o.  till K-stad. Annat om gårkvällen orkar jag inte skriva.
Vaknade 9 i morse hos N och märkte att vi somnat på soffan, så förflyttade mig till sängen och somnade om. Drömde då en helt sjuk dröm! :D 
Klockan 14 blir det jobb i restaurangen, till kanske 22-23? Men de e braa, fö det är all helgona idag, så det räknas som söndag! :) Efteråt har jag ännu ingen aning om vad jag skall hitta på, OM jag ens orkar göra nåt.

Men trevlig lördag gott folk! :)

Glaaad dag

Var sååå urspårat i skolan idag, kul hade vi åtminstone, i de flesta stunderna! Hehe.. Om man vore på sådant bra humör alla dagar! Pizza IGEN på casa (som fyllde.. 20 år?), det är Dennis fel! I promise. Haha. Men iallafall, första dagen utan socker, så då får jag nog äta en pizza. Föresten tror jag inte man blir fet av pizza, utan istället av limonad, godis, choklad, juice, redbull & glass tillexempel. Det är åtminstone min teori. Just nu! ;) Och så tror jag att det skall vara passliga mängder av allt! Får se då när jag ändrar uppfattning.
Ikväll var det bowling tsm med Ia, Markus, Stjärt, Nicke & Miili som gällde. Var faktist helt kul, förutom att jag sög på det ganska hårt! Jag som alltid har varit rätt bra på bowling :( Efteråt blev det teboil på en VATTENFLASKA och sen for vi vidare till N och spelade buzz. 
Nu skall jag fort överväga om jag skall gå och sova eller lägga in några bilder på datorn.
Men iaf, GONATT! :)


Flääski

Orkade inte lägga igång datorn, ska just gå och sova. Så istl blir det en kort telefonuppdatering! :) Iallafall, kvällen spenderadest på gymmet med E &E, efteråt gick jag en stund i solariet. Lite beslutsångest om jag skall hålla mig brun i vinter eller inte. Riskerna vet ni.. Men gymmandet hoppas jag det blir att fortsätta med, känns riktigt "bra" i musklerna, speciellt i vaderna. Men nu tänker jag lägga mig under mitt sköna duntäck och sova några timmar! (Vet inte hur det här blev nu, var man byter rad hittar ja inte)

:) :) :) :) :)

Skolan - tvättat bilen - suttit här --> Ut med Emilia.
Iallafall.. kommer DH ikv! OCH JAG SKALL INTE MISSA DET DEN HÄR VECKAN!
Äh, tror jag går och äter ett bakat potatis för att lugna mina närver som tydligen sitter i kläm utan andledning! :)


RSS 2.0