Ganska lika.

OJOJ vad jag har fuskat med bloggandet! Men det känns ändå så onödigt då man inte har någon inspiration eller några inspirerande bilder att ladda upp. Eller, jag har en massa bilder faktist men ja orkar helt enkelt inte lägga in dom.
Helgen kom och gick, i fredast var jag först på kalas till Albin som blev passlit faschinerad över det radiostyrda flygplan som han fick av oss, till och med jag blev lite imponerad :D Haha. Efteråt blev det att runna runt med Alexandra HELA kvällen. Typ klockan 1 blev det aggera chaffis till Vasa åt P, J & J. När vi skjutsat dem till Ollis for vi till A's lägenhet och facebookade :D haha, och sen slumrade vi till båda två. Kom hem runt 5.
Lördan blev det kalas IGEN! Då var det morfars tur som fyllde hela 79 år!
Senare på kvällen hade vi (E, A och jag) Dennis att köra åt oss. For på party, var rätt slött där så vi fortsatte vår färd vidare.
Igår mådde jag faktist överraskande bra, kollade lite "södernfilmer" med N, och klockan hos honom gick en timme efter vilket resulterade i att vi blev passlit stressade till Casa innan det skulle stänga. Märks att vi inte varit i Tjärlax på länge då inte ens klockorna stämmer.


Dagens praktik har aldrig gått så fort som idag! Var även på rätt bra humör! (y) Var till logen och åt med N på matpausen.
Ikväll har jag inte gjort NÅGOT annat än ätit tortilla, sovit & läst på hälsokunskap. 
Får hoppas morgondagen går lika fort! Nu skall iallafall jag se om jag hittar någon film att titta! :)

Det närmar sig

Kom just ur duschen. Fick sluta lite tidigare än vanligt idag och av mina fingrar att bedöma ser det ut som att jag blivit 5 år igen. 
Var till hvc imorse, tog vet hur många blodprov och fick även en tid till ett speciellt prov tills längre fram i kalendern. På matpausen var jag till J&P och åt med Elin o. Catarina.
Nu tror jag det blir lite movie time, sen lite studentläsning och sist men inte minst en promenad med Catarina. Beror lite på vädret och vad jag hinner med!
Hoppas iallafall att den här veckan går fort. Men men.. Efter var dag som passerat är jag en dag närmre studentskrivningarna :/ Buhuu.

En glad söndag

I fredast blev det då att stiga up 06:30 och åka på jobb. Dagen gick rätt fort som tur var.. Så gick jag till HH och väntade att Elin skulle komma efter mig. När hon kom for vi upp till Näsby och handlade en present åt Ia tsm med Emilia. Blev nog en riktigt fin present! :)
Sen på kvällen for jag ut med Dennis så hoppade Catarina, Alexandra & Emilia i med oss. 
På lördan då jag vaknade började jag fixa mig inför fagerö! Blev en helt kul kväll tsm med Catarina, Alexandra, Emilia, Jessica och med Rasse bakom ratten! Kom hem kanske.. 4-halv 5?
Idag har jag varit aktiv för fler! Mer aktiv än vad jag varit på en hel vecka :D Har bl.a. städat rummet, städat upp kläder och tvättat kläder vilket jag kommer att få fortstätta med en tid! Inte konstit jag inte har haft något att ha på mig den senaste tiden.
Men nu blir det hemlagad pizza! :)

-

Har ingen motivation. Nu åker jag ut med Elin! 
Bara EEEN dag kvar så får man äntligen ta helg. Hoppas åtminstone på en bra lördag! ;)

REDRAMA - SAIL ON
PETTER FEAT. VERONICA MAGGIO - LÄNGESEN

Slut på det roliga

Kom hem kanske närmare halv 5-5 inatt. Hade en helt kul kväll igår med brudarna. Färgglatt vatten!
Idag har jag kollat tv nästan hela dagen. Another cinderella story och one tree hill. Skulle såå vilja se hela säsong 8 från början.
Har även laddat ner vet hur många filmer, därför skall jag nu knäppa igång en tror jag!
Dessa filmer har jag bland annat laddat ner ikväll -


The last song 
The notebook
Dear John och A walk to remember

Har sett dem tidigare för länge sen och jag kan minnas att de var otroligt bäst! Därför tänker jag kolla dem igen!

En olöst gåta

Gårkvällen var helt okej! Dock blev jag trött rätt fort.. Kanske eftersom jag har stegring nu varje dag! Inleder den fjärde veckan med stegring på måndag (y) Prover visar inget, har inte visat något på 3 år (så länge jag har haft de här stegring-perioderna). Så tills måndag har jag åtminstone en läkartid. Tror det börjar bli dags att ta några allergitest, ifall jag är allergisk mot mögel, damm eller något liknande. Damm utsätts jag ju för i princip hela tiden, så skulle bli lite svårt om det är den orsaken som spelar en roll i min hälsa. Vem vet, kanske det är av alla j*vla vaccinsprutor man blir sjuk av? Hepatitvaccin.. Fästingvaccin. Det var nu åtminstone tur jag inte tog svininfluensavaccinet!
Igår på kvällen körde vi bara runt, fick köra lite med D's bil och sen hoppade Catarina i med oss, så for vi till Teuva på ett "typiskt-finn-garage-snusk-fest". Hehe.. Var inte där länge så for vi hem till kära Näsby tillbaks.
Idag har jag bara stress-chillat. Har tagit det lugnt men ändå tänkt hela tiden "nu måste jag nog börja göra något". Inget av det jag skulle ha gjort är gjort! :) Har åtminstone kollat film med N och varit till teboil på en kotipizza istället för att göra nåt.
Hade i planerna att partaja ikväll, hade chaffis och allt men det blev ändrade planer. Känner mig så sluuuut! Vill bli frisk så jag får bli mitt vanliga "jag" igen! Istället blir det att spendera kvällen nyktert med Elin, Ia, Emilia & Catarina! :)

NÄRVEEEEEEENNNNNN!!!!

Mohombi - Maraca
Måste göra mig klar nu och sen åker jag ut för att spendera kvällen med mina vänner Dennis & Jessica!
Trevlig helg!

%/=?)#/

Min dag har bestått av lia, mat på JP med Alexandra, Johanna & Catarina. Lia igen, att sova, att läsa på matte och att fixa ihop en almanacka.
Har just gjort en kall smoothie, och skall troligen just åka ut en stund om jag orkar! Skall bara byta kläder först..

RSS 2.0