Extensions

Hundra procent nöjd med hårbesöket! Theres kan verkligen sin sak! Så nu e ja långhårig igen, till och med ännu mer långhårig än förut då jag den här gången satsade på en ännu längre hårförlängning än vad jag brukar ha! 
Nöjd e ja iallafall!! :)
 
 
Passade på och köpte några stylingprodukter på samma gång. Starkt, torrt hårspray och hårspray som håller håret platt ifall man har självlockigt hår (fungerar också tvärtom) och så köpte jag också extensionbalsam och schampoo.
 
 

Smått och gott

Ser riktigt framemot helgen! Flera examenkalas att hinna besöka och fagerööppning under lördagkväll. Man har ju haft lite "läjdon" av fagerö på sistone, men just nu känns det som det kan bli helt okej! :)
 
 
Här om dan gjorda Nicke och jag hamburgare på grillen to my family! Blev riktigt gott med hemgjord barbecuesås. Och stora som ett hus blev dem! 
 
En mysig villa i nämpnäs har vi också skaffat oss under de senaste dagarna! Nice då man äntligen har något eget att spendera varma sommardagar på under sommaren!! :)
 
 
 
Bettan har också blivit en riktig fetknopp! :) Hahah. Jag orkar iaf inte lyfta henne längre!
 
 
Nu måste jag fixa mig fort och åka iväg till Theres till Studio45 i Kristinestad och fixa sprillans ny förlängning. Woop.

Sunday

Produktiv söndag fastän det blev ett som annat vinglas igår. Blev en tur till Molpe, Kaskö och Kristinestad med Petra bakom ratten.
Idag har jag ätit grillat, hemma och senare ikväll på Michelles villa tillsammans med en hel del krankar. Har också hunnit ett varv till villan med Ruffe, Bettan och med min kusin Deboras hund medan solen fortfarande visade sina ljusa sidor. En frilandsartikel har jag också skrivit klart och fått inskickat till tidningen ÖP! :)

Nu ska jag avsluta för ikväll och knäppa igång Hamilton 2: Men inte om det gäller din dotter.

Amazing

Idag är en fantastisk dag, iallafall då det gäller hälsan. Vågen visar för första gången nästan minus 9 kilo!! Utan att jag heller har behövt gå på "sträng" lchfdiet. Sakta men säkert vettja! ;)
Igår jobbade jag kväll, liksom de två föregående kvällarna också. Efter jobbet blev det en roadtrip med Emilia & Petra via Isojoki, Kauhajoki och Teuva. Kom tillbaks till Närpes runt 02-tiden.
Planerna inför kvällen är fortfarande osäkra, men tänkt är iallafall att åka ut på nånting. Kanske blir det en tur till seaside på lite mat också före man drar ut på något!
Men nu ska jag föna håret och kanske försöka leta upp lite sol om jag orkar, lite tråkit är det ju nog iallafall att pressa sig i solen ensam.
 

Bildbrist. Iskall dryck på jobbet.

Sommaren eee här

Jag som skulle bli aktiv..
Men har under tiden hunnit även nu igen med en hel del stuff. Firat morsdag på crazycat med familjen och kusin o.co, firat farmor på hennes födelsedag, tentat, solat, pratat en hel del finska och umgåtts med vänner.
 
Har också hunnit..
 
med hundklippning av Ruffe. Jiises vad hår en hund kan ha! Kan inte påstå han blev så fin efteråt då heller. Trimmad lite här o. där.
 
med hockeytime på logen tillsammans med vänner! Tacotallrikar.
 
Shopping i kristinestad med mamma. Svart-silver jordglob som jag alltid velat ha, kanonsnygg inredningsdetalj.
 
Mera shopping..
 
Har också hunnit med en kryssning på viking grace, tsm med Ämiiiliäää! Blev en hel del finskapratande från min sida!
 
Rockar till LORDIII! Hahah
 
Åboshopping.
 
 
Åbo/Båtshoppingen
 
 
 
 
 
 
 
 
Har hunnit på en fisketur och hunnit dricka en lonkero på uteservering.
 
Random pic.
 
Och inte att glömma..
.. kollat på en villa som är till salu!

Lite plock ur min värld

Det har funnits mycket av det roliga den senaste månaden. Kan bli lite svårt att ta igen flera veckor här på bloggen så tänkte det skulle sitta bra med några random telefonkamerabilder.

En lördag hos Macke & Jessica. Monopol och ett glas vitt.
 
 

Fick hem en cruisare från USA. Dodge Challenger -71 440 Sixpack.
 
Bjuden av min fina vän Jessica. American panncakes.

 
Utsikt i Kristinestad. Hos Jessica.
 
Vappen spenderades i Vasa på ollis och hos Emma över natten med ett fleratal andra brudar. Dagen efter blev det en skön tur i Ronnys Pontiac. Paraden genom Vasa.
 
Första känns-som-sommar dagen spenderades hos Petra mitt i centrum av Näsby. Grillade biffar, drack vin och tittade för första gången på hockey. Så mycket mer spännande än vad jag kunde föreställa mig. Choklad doppade jordgubbar i solen tillsammans med vänner.
 
Min allra första frilandsartikel kom ut i tidningen Estelle för någon dag sedan.
 
Citta-slow Kristinestad handlade artikeln om.
 
En ÖP-föreläsning en lördag för alla nuvarande och framtida ÖP-frilansare. En riktigt lärorik kurs på Loftet i Vasa.
 
Annat värt att nämna är att jag nu varit på urvalsprov till Vasa, statskunskap med masskommunikation. Testet gick inte alls bra då frågor som vilket årtal tjernobylolyckan inträffade dök upp på pappret. Är inte heller så medveten om vilka länder vissa politiska namn kan kännetecknas till, vilket testet frågade. Men intervjun å andra sidan kändes ändå ganska chill. Trevliga intervjuare.

Har också spenderat tid med min vän Elin, hennes hundar och Ruffe & Bettan. Vi var på långpromenad i Prästhagen med två bångsyrda hundar som tyckte det var dags för sitt första årliga dopp, i bäcken förståss. Riktigt kul att ta hem dem i bilen sen.

En middag tillsammans med några vänner har jag också hunnit ta mig tid till. Texmex-buffe på Crazy cat en fredagkväll i Kristinestad. Man kan väll inte annat än älska texmex.
 
En lördagkväll spenderades också i Kristinestad tillsammans med Simone då Aste uppträdde på nattklubben Nightbird.
 
 
Ps. 
S K A  F Ö R S Ö K A  B L I  B Ä T T R E  P Å  A T T  B L O G G A

RSS 2.0