2012

Har inte varit en så lätt dag, men det börjar bli lite bättre nu! Tror det blev någon för mycket igår.. Istället för nightbird for vi till J&P. Mycket folk.. Började lite trögt men sen kom man nog igång. Dock var det ju ingen "favorit-kväll". Skall dra ut på drickandet ikväll så mycket det bara går, så jag blir på gång sen. Därför blir det världens middag här hemma med en massa folk som skall fira nyåret här. Krääääkår å kräftor, biffar o. potatisgratäng och en massa annat göött! :) Var nyårsafton skall spenderas sen är ännu oklart. Tror jag satsar på att bara "vara med" jag och åka dit mina vänner åker.



GOTT NYTT ÅR!

Nattbloggande

Skall just sussa, bara min andra halva skulle kunna slita sig från die hard nån gång som visas på tv. Blir inte så många timmars sömn inatt eftersom jag skall åka iväg till bilskolan tsm med C klockan 8 imorgon. Sen vidare till halkbanan och prova på den. Sen mot kvällen blir det att fira C på nightbird, tror jag e planen. Och äntligen..

Halvvägs fram



Var och skrev teoriprovet till bilkortet idag, OCH jag klarade det! Det trodde jag inte :) 1 & 3 fel så det gick ju riktigt bra också till på köpet. Dock har jag halkbanan (som blir på fredag) och en 50 minuters körlektion (måndag) kvar.. Typiskt den där lektionen! Så får säkert köra upp först nästa vecka. 
Men C's födelsedag & nyåret kommer ju emellan så det kanske gör att tiden går lite fortare. 
Skall göra ingenting nu och sen åka på kaffe med Emilia! :)
Btw så fick jag hem audi idag också! :)

Mellandagsrea

Som vanligt kunde jag inte hålla mig! Hade inte alls tänkt handla så mycket som det blev, men.. har man presentkort så har man! :D Märkte nu efter att det blev riktigt skitkvalite på bilderna.
Nu blir det tv, sen öva lite på bilkortet och kanske.. sova?

Tuesday

Blev en helt bra kväll/natt i söndast. Började på kanske kl.16, var hos mig först med några fina personer. Sen tog vi taxi till Logen runt halv 10, vilken tur vi for så pass tidigt som vi gjorde för en timme efter var det lååång kö i dörren. Iaf, tror det blev både bra & dåliga stunder, och jag kan tänka mig man gjort ett som annat :D Jaa.. men det hör väll till att ha lite krapulaångest på söndagar (denna gång måndagar), åtminstone för min del.
Så gårdagen spenderades med mat, mat & mat. Hehe. Nicke lagade vofflor i lägenheten, så då fick vi två "smygätare" på besök. Nämligen D & C. Sen mot kvällen for jag med Ia på pizza, eftersom jag hade drömt om det sen kvällen före (eftersom det luktade skräpmat på logen), haha. Riktigt gott var det ju ändå inte.
Kom just ur duschen nu, skall snart fixa mig en frukost och fixa mig sj. Sen bär det av till Vasa på mellandagsrea med Nicke, Petra, Emilia & Kristian! :) Har ju en hel del presentkort att shoppa upp och en present åt C skall vara inhandlad också efter dagens slut.

Bilder från söndagskvällen kommer senare!

Juldagen


Har just fixat mig inför kvällen. Ansiktsmasken av Alexandra gjorde susen, så imorse hade ja babyface! ;)
Har även letat mitt pandora armband hela dagen, och jag hittar det inte! :( Har svaga minnen av att jag tänkte ta på det förra gången vi skulle till ollis, men så tog jag av det före så ja inte skulle tappa bort det.. Kanske man skall ringa en spådam, för jag vill verkligen hitta det NUUU!
Men men.. skall väll snart ta ett varv till teboil. OM det är öppet?

Julklapparna

Då har gästerna åkt, så nu e de bara M, P & jag hemma. Nicke kommer snart hit som sällskap! Konstigt då man fått en massa fina julklappar så har man ändå inget att spendera julaftonkvällen med! :D
I brist på annat tänkte jag visa er mina klappar från släkt & vänner så behöver ingen fråga sen då! ;)


Ring från Diddi med texten "follow your heart".
Löööööw my one piece! :)

Äntligen en ny! Handväska, björn borg.

Fick av Ronny denna "högtalar-apparat". Kan kopplas till usb eller telefon! Liten & bra ljud.
(Den här skulle ha behövdest i såmrast då vi spenderade all vår tid i parken :D)

Haha, ännu mera fjädrar! Lite blandat från olika typer, julklappen av Elin syns här också! :)
Av kusin Michelle, har inte riktigt ännu kommit underfund med vad den lilla burken innehåller. Men tror det är något till ögonbrynen :D Måste utforska.
Blandat från familjen, moster, farmor och sen också julklappen av Emilia! :)
Nu ska det blandas drinkar (Från Kika & Mattias) & bantas med LCHF dieten. Haha, orka.

Tidningsställ.
Olika porslinsgrejer från Iitala, av farmor! :) Superfina!

Mmm.. parfym av Beyonce.


Ett andra pandora armband, denna gång i silver. Nu gäller det bara att leta upp/hitta det gamla så jag får koppla ihop dem! Men vaaar kan det vara?! :o


Det lila extra överkastet på bilden!

Presentkort av Nickes mamma & min mamma.

+ att farmor & farfar har öppnat ett sparkonto åt mig där det ligger lite pengar nu, tydligen tycker de att jag behöver börja spara! 
Och så fick jag pengar av mamma så jag kan åka och laga riktig hårförlängning, tror jag skall satsa på tejp som man byter ut med 4-6 veckors intervall så om man har tur hålls löshåret friskt i nästan ett år. Kusin har gjort just sådana för några veckor sen, och det ser riktigt naturligt ut! Då blir det bara att boka tid då.
Och TACK ännu en gång för alla klappar! :)



Imorgon blir det smörgåstårtgarnering direkt jag vaknar, ooh shit. Lär inte bli någon.. proffsgarnering kan jag säga er! Sen bär det av till logen.

Julafton

Hade en jätterolig födelsedagskväll. Efter att släkten hade åkt for jag till J&P med Elin, Felicia, Ia, Alexandra & Emilia. Var meningen vi skulle ta en drink, men dock blev det liiite mer. Sen for A & jag vidare till K-stad, nightbird var planen! Dansade röven av oss och hela kvällen spenderades på dansgolvet, så kul hade vi minsan! ;)
Och turligen nog mår jag inte alls dåligt idag heller! :) Så det är bara framåt nu!

Av släkt & bekanta!

Av bubblan som gemensam födelsedagspresent-julklapp :D Nu behöver jag inte längre släpa på systemkameran!
'
Måånga presentkort o. kuvert av släkten! :)
Av världens finaste vänner! :) Presentkortet är till Gun & Gunillas!
Och lägg märke till det söta födelsedagskortet! ;)
Ojoj, blir att fortsätta firandet nu! Skall skriva lite klart i farmors o. farfars julklapp, sen slå in dem. Fixa mig.. Jaa, lite allt möjlit.


Btw, måste bara visa den här lilla gubben som mamma hade lagt upp här om dagen, gissa hur många ggr jag har fått hjärtat i halsgropen då jag gått om den här?! :D Till på köpet kom jag hem en natt då jag inte alls visste att mamma hade lagt den där, ända man såg var en liten skugga. Skön känsla.

Och här kommer en bild på vår fina jultall! :)


GOD JUL!

Födelsedag

Somnade kanske halv 3 inatt, M & P kom och väckte mig kl. 9 i morse!! Men jag somnade om, så nu har jag lite huvudvärk istället.. Fick fina presenter av dem. Och att jag ville ha fjädersmycken lade värkligen mamma på minnet! :D

Tubhalsduk

Extern hårddisk
Västen och svarta tröjan. Måste bara påstå att just de här tajta tröjorna från VILA måste vara ett av de bästa basplaggen jag har.
Xenooon



Skall fixa mig lite nu snart. Sen mot kvällen kommer släkten, på bland annat mat. Efteråt blir det J&P på en drink! :)

Happy birthday to meee

Varit i full gång hela dagen & kvällen. Började dagen med en rejäl städning i mitt rum. Sen med pappa och handla en julklapp, spenderade en stund med Nicke (och lite catarina), sen med Jessica o. Dennis och sist men inte minst ännu en gång med N, men då var också Danne med. Iallafall, klockan är efter 12, rättare sakt 2, så man kan i princip säga, ÄNTLIGEN 18! Fast inte känns det ju så speciellt ännu, då INGET var öppet efter 12, så någon cider/drink blev det inte! Men imorgon! Tror det blir lite skumpa då också! ;)

Framtiden

Har en chokladcheesecake (som jag skall bjuda på till fredagens kalas) i ugnen för tillfället, den skall tydligen vara där i 1 & en halv timme! :o Men god tror jag den kommer bli (om den inte bräns förståss).
Steg upp extra tidigt imorse, har så mycket som skall vara gjort före jag fyller! Idag skall jag kanske med pappa till Masens bilmåleri och titta på audi om jag hinner, skall avgöra lite. Senare mot kvällen skall jag till bilskolan och "övningsskriva", efter det till Emilia och färga håret på henne!
Tycker tiden skall gå lite fortare nu, har så mycket att se framemot känns det som! Födelsedag, julafton, juldagen, bilkortet! Jaa, och en massa annat.

SNÖ

Satt och talade lite med Emilia, då jag plötsligt märkte att det hade börjat snöa! Gissa om jag blev happy! :) Ingen jul utan snö, ingen "sofies födelsedag" utan snö! Så nu blir det bara att hålla tummarna att den hålls tills jul/nyår! (Knappast men..)
Och passlit med snö, så fick jag jullov idag! ;)


Juletider

Har spenderat kvällen med matlagning & julgranen! Så nu är stora fina granen färggrann och glittrig, like always! ;)
Imorgon inleds årets sista skoldag, med fyra engelskatimmar, jeij! Sen blir det att börja öva på bilkortet på allvar. Vill inte, orkar inte! Skulle såå vilja försöka ta det på talang..

Minnen!

Fick tillbaks usb-stickan med alla gamla bilder av nicke idag! Kollar igenom dem som bäst, och många fina, roliga &konstiga fjortisminnen kan jag hitta :D


Lekte modeller! Hehe. Och sminkmängden hade vi troligen svårt att avgöra! ;)



Ojoj, kanske liite översminkad!



Stockholmsresa med min familj, M tyckte det var jättecoolt med ett hack i ögonbrynet! :D

Och så vann vi.. silver på en fotbollscup!
Redo för.. "utgång" i näsby :D hehe
Så började vi grilla MITT på gräsmattan :D
En av Nickes och mina första "dejter" vid "krosin". Emma & jag cyklade hem mitt i natten, tungt minns jag det var! Och kär var man minsann! :D
Andra hade färggranna konfirmationsklänningar, själv körde jag på svart!

Troligen tagen från en av de mååånga ggr emma & jag var till grånne!

Påväg till helsingfors till Much's faster!

Övernattnings"party" på min studsmatta :D

Höstdagarna!
Valborg, förfest hos Hanna!
Valborg!

Pärnå med kusin Michelle! :) Och största delen av tiden spenderadest på denna cykel! 

Emma fyllde år, vilket resulterade i fest på vargberget! Pulkning var en favorit!

Studsmattan skulle upp! ;)

Piteå cup! Var faktist en rätt kul fotbollsresa! :D Dock var det lite tröttsamt att köra haparanda.

Snöskotern! 


Två? jular sen! :)
Hade sååå mycket bilder, tog lite random bilder från olika mappar!
Säg till om jag måste ta bort någon! OM jag klarar av det! :D

Julklappsshopping #3

Var till Tuuri igår, tsm med Alexandra, Catarina & Nicke. Kristian, Mänt, Emilia o. Petra for dit också, så spenderade en hel del tid med dem då C & A var så tråkiga och bara ville sitta! :) Några många julklappsinköp blev det inte denna gång heller.
Hittade ändast EN julklapp, och den åt min kära vän Ia! ;) (Du får ursäkta mitt julklappsval sen om du tycker det är en.. konstig julklapp, men det är såå oroligt svårt att hitta något som passar dig! :D)

Åt mig själv handlade jag ett nytt jeanspar och dessa småsaker..


Helgen har spenderats i det nykta spåret, och gud så skönt efter förra helgen!
Skall iaf gå och slå in några julklappar nu!

Fredagshändelser

Sitter hos farmor för tillfället, har just ätit julgröt fastän det inte är någon riktig favorit. Men någon bortskämd unge då det gäller mat är jag inte, äter i princip vad som helst fast det inte är så gott, allt förutom blodbröd! Usch!
Skolan till ca. 13, hade julmiddag i skolan också. Efter skolan for jag med Catarina & Alexandra. For och hämtade Ronnys julklapp & lämnade in några papper till bilskolan, i sista stund! Så for vi ut med Dennis ett varv sen, blev en liten promenad för A & mig.
Skall snart åka hem nu.. Och fredagskvällen kommer spenderas med Emilia & Jennifer, även fast jag hade anmält mig att åka med gymnasiebarnen och lussa/till Vasa ikväll. Ångrade mig efter förra helgen, och ollis kommer vi ju inte rymmas på alla (enligt rykten), fontana kan jag glömma och någon lust att spendera kvällen på Mc'donals har jag inte. MEN, bara 1 vecka kvar exakt idag! ;) Men tror jag firar stort på juldan istället! :)

HATE HATE HATE

Ja blir så arg! SÅ ARG! På alla bedrövligt äckliga djurplågare! Och jag får i närven då man hela tiden "råkar" bläddra om någon bild på fb där något djur ser helt förstört ut! Jag vill inte se på sånt där, det hjälper inte fast människor noterar hur djuren i vissa länder blir halvt dödade. Det bara orsakar en riktigt enorm kokning inom mig! Skulle bara vilja.. 
Det här inlägget kommer inte heller göra ett skit skillnad i världen, men jag måste bara få skriva av mig! UTAN bilder!

De måste ju vara helt hjärntvättade! Eller så kanske de inte alls har nån hjärna, eller något samvete, eller något hjärta..

Ska fortsätta min kväll med moddeläsning nu. Kvällen som just blev förstörd på grund av en mordisk bild på fb!

Istället lägger jag in en söt bild på brunopojken för att lätta upp stämningen! :)



Fruuuits

Förvandlade just några frukter till en underbar fruktsalland. Mango, äkta ananas, vindruvor, apelsiner & äpplen! <3 Mmm..



Iallafall, ska just åka..



Luciaaa

Detta handlade jag åt mig själv i lördast! Kommer troligen bli ännu en shoppingrunda nästa helg, antingen blir det tuuri eller björneborg!
Skall försöka uträtta något nu resten av dagen, typ putsa mina uggs som blev "förstörda" förra vintern. Eller kanske öva till bilkortet som jag inte börjat på med ännu..

Man måste ju bara älska söndagar

(sarkasm)


OJ OJ OJ OJ OJ OJJJJJJ OJ! Idag mår jag mer än skit! Tror jag aldrig mått så skit som jag gjort inatt/idag. Vet inte vad som tagit åt mig.

Iallafall, den ordentliga julshoppingen i Vasa igår blev ju inte såå lyckad, hittade bara en julklapp till Nicke o. Emilia. Men amarillomaten gjorde dagen ändå till något positivt eftersom det var sjuuukt god mat där igår! ;)
Hann bara hem så blev det att byta kläder och åka iväg till Vasa igen med Ia, Emilia, Petra & Alex! Vet inte hur jag skall förklara kvällen..
Har bara legat idag, förutom middag med släkten. Var inget superkul pga. mitt mående, men det gick. Vill bara jag skall bli bra nu så jag får äta lite chips! Hehe.. En materialbaserad uppsats skall vara klar då jag går och lägger mig också, likaså en engelska läsförståelse. Tur iaf att det blir en kort skoldag imr, börjar 10.25 & kl. 13 får jag för första gången övningsköra med Catarina. 
Men skall fortsätta spendera tid i sängen nu..

Hate this!

GE MIG KONCENTRATION!
Bara för ett par minuter..

Julshopping #1

Slutade redan 13.20 idag. Mamma kom efter mig så for vi till bland annat till fotoquick & KK-möbler. Spenderade flera timmar där så blev lite tungt :D haha, sådär är det då min mor en gång kommer igång!
Iallafall, hittade flera julklappar och även jag hittade varsin julklapp åt farmor & farfar, en personlig julklapp rättare sagt! ;) Före vi for hem beställde vi hem kotipizza, och extra gott var det idag!
Har en massa jag skulle behöva göra ikväll, bland annat skriva en disposition i modersmål, göra engelska.. städa. Tvätta bilen grundligt, läsa ut (påbörja) en engelskaroman.. Hinna göra något roligt!? Kommer nu bara vara läxorna jag kommer orka göra..
Äh iaf vill jag sova! :)

Självständighetsdag

Blev en riktigt lyckad kväll till sist! ;) Ollis spenderade vi en hel del tid på, likaså i bilen. Men iaf en rolig kväll för att vara en måndag vill säga! ;)
Kom hem halv 7 i morse, mamma var redan vaken! Hehe. Vaknade för en stund sen, har i princip bara hunnit ducha och suttit här. Skall fixa ihop en middag nu åt Nicke & mig bara han kommer hit någon gång. Det blir flygande jakob, utan bananer! Muuuummaaaa.
Sen blir det att spendera lite tid med Emilia!



Utgång

Började halv 11! Kollade film två sista timmarna. Efter skolan for jag ut ett varv med Cat & Dennis. Till teboil med dem, N & mänt. Sen hem..
Har fixat mig nu, blir att åka ut ikväll med Cat, Elin, Dennis & Mänt, möjligen blir det en Vasa-runda! ;) Får bara hoppas vi (jag) slipper in någonstans då.



Nåja, kanske det inte gör så mycket om man inte slipper in längre, man fyller ju ändå efter ca. 2 veckor så man måste väll nog klara sig! :)

Lördasmys

Sitter hos Emilia för tillfället. Har varit och handlat mat för säkert flera år! :) Hihiii.
Skall vänta nu tills E har fixat sig klart så åker vi iväg till Lille på lördasmyys med 7 stycken andra personer! Tortilla & buzz, i like it! ;)


Ooh ooh ooh

Har varit riktigt aktiv idag, bland annat städat, tvättat & laddat ner musik. Därför får det vara sean paul - she doesn't mind som får rulla på genom högtalarna ikväll. Skoldagen var som vilken dag som helst, förutom att musiklinjen hade konsär, vilken var riktigt bra tyckte ja. 
Skulle borda städa bilen men tror inte jag orkar. Blir väll nog att sitta här nu resten av kvällen tills innebandy börjar, efteråt blir det kanske att åka ut på en andra tur med Jessica, och säkert Dennis då också. 
Men man får väll se!

Glömska jag

Ojoj vilken lättnad! Kom just på att jag inte lämnat in stundentpappret idag, blev helt panikslagen eftersom sista inlämningsdagen var idag, och om man inte lämnar in det i tid får man inte skriva studenten. Men ringde ett samtal, och jag fick lämna in det tidigt imorgon! Viiiilken lättnad säger jag nog bara!
Iallafall, slutade halv 2 idag igen. På lunchen/håltimmarna mitt på dagen var Elin och jag till cosy living, fotoquick och sen också på mat till gotigott!
Har efter skolan kollat lite serier, powenappat och kollat på skor/kläder på olika hemsidor. 
Ikväll har jag ingen aning om vad det blir att hitta på, kanske ut på en första tur med Jessica, eller så också en tur med D!
Iallafall, imorgon är det fredaaag! Och innebandy klockan 20.30.

RSS 2.0