Eminem

of course everything always happens for a reason
I guess it was never meant to be
But it's just something we have no control over
and that's what destiny is,
But no more worries, rest your head and go to sleep
Maybe one day we'll wake up and this will all just be a dream
Of course everything always happens for a reason
I guess it was never meant to be
But it's just something we have no control over
and that's what destiny is,
But no more worries, rest your head and go to sleep
Maybe one day we'll wake up and this will all just be a dream

Examensparty


Helgen har varit riktigt lyckad enligt mig!
I fredast var det bara lungt, var till K-stad ett varv och resten av kvällen spenderadest i Näsby.
Igår steg jag upp klockan 10, gjorde mig klar och Stjärt & Miili kom efter mig. For o. hämta upp Mikaela & Alex och for vidare till Vasa. Miili & jag steg av vid spices för att äta kinamat! Muums. Gick sen och kollade i lite affärer med Miili medan de andra for på streetrace!
Kom hem typ 5, fixade mig lite och for iväg upp till Näsby. For på examenskaffe/fest till Mänt var vi befann oss till 10. Sen tog vi två taxi och for vidare till villabergklack.
Idag är det inte lika roligt. Känner mig i princip.. död! Skulle egentligen bara vilja sova, men ända har jag ett "ha-begär" att göra något riktigt spännande. Hm?!
Jo btw, hämtade ut min kära htc i Vasa i går också som varit sååå länge på service. Och nu får jag inte längre igång den! (y) Älskar den telefonen!!
Men nu tror jag att ja skall gå och dricka lite mjölk o. sätta igång ett oth-avsnitt! ;) Finns det något godare än mjölk på söndagar?!


Byte av blogg!

Blev att byta till blogg.se eftersom jag inte slipper in längre på blogspot.com (sofieireneberg.blogspot.com). Det märks nog hur bloggberoende man faktist blir av att blogga en längre tid.. Det trodde jag faktist inte men man känner sig riktigt stressad på något konstit sätt när man inte får blogga :D Haha! Nåja.. Skulle ju inte velat byta blogg, men vad kan man göra?
Nu står ett stort projekt framför mig istället, designen! Vet inte ens var man fixar sin design! :o Tror jag kommer behöva "lite" hjälp!

Nåja, vad har ni missat nu då? Bio (Pirates of the caribbean) i tisdags efter att vi kommit hem från powerpark! Onsdast - Årets andra tinas glass (?) med Emilia & Mikaela.. Igår - Ut med Mikaela o. Ia på vespet, blev dock inte så mycket kört! Kom hem kanske halv 3 inatt eller något? Steg upp halv 3 idag! Jeeeeeij!
Skall väll behöva göra mig klar, har en hel del ärenden som jag hade tänkt fixa idag.. Får väll just se!

RSS 2.0