Håll tummarna för mig

Sitter här i köket med vovvarna på golvet bredvid. Lite nervös måste jag nog erkänna. Ska snart åka iväg till Åbo Akademi på ett lämplighetstest inom masskommunikation & journalistik. Det gör inget fast det går snett, jag behöver det nämligen inte ännu på något år. Men ändå. Jag kan bli så närvös då det gäller intervjuer. Vad vill de liksom veta? Alla är så stela.
En intervju skulle behöva vara mer fri. Då är det lättare att visa vem man faktist är. Sanningen kommer lättare fram helt enkelt.
I söndast blev det kalas igen. Då var det min kusin Debora som fyllde hela 15 år! Oj, då va hon också plötsligt i mopedåldern. Debora fick tejp-hårförlängning av sin familj så min andra kusin Michelle och jag hjälpte henne att lägga i dessa förlängningar efter kalaset. Skitsnyggt blev det.
På kvällen blev det en promenad tillsammmans med Nicke, Macke & Jessica. Hundarna hade vi också med. Fick under vår promenad se det fina norrskenet i olika former.

I måndast praktiserade jag under dagen. På kvällen hann jag med en kaffe med Catarina vilket det var allt för länge sen jag kaffat med senast! :)

Igår blev det en praktikdag också, dock tog jag det lungt på kvällen. Tittade lite film och läste typ.. flera tidningar.

Vilken fin dag

En härlig dag har det varit! Dagens äventyr har bestått av praktik en liten stund och isrally i Kristinestad i skinande sol. Nu blir det att åka iväg på 40-årskalas och sen blir det vad det blir resten av kvällen! Blev också positivt överraskad av vågen idag, -5 kilo visade den! Det lönar sig trots allt med lågkolhydratskost, fastän jag syndar ibland på kalas och stoppar en som annan stevia-chokladbit i munnen! Så himla nöjd! Men ännu återstår mycket för att komma upp i mitt personliga mål.

någon gång

Lite av ett måste före jag blir gammal & grå.
Feelis!!
 
VIDEO MAGALUF
 
Och en annan sak jag också bestämt är att en till semestertur till Magaluf i Mallorca ska jag nog hinna med än i livet. Har så härliga minnen från då vi besökte stället med byggklassen.
 
Rekomenderar stället. Kanske inte för familjer och så, men för ungdomar är det riktigt perfekt! :)

club sandwich

 
Måste tipsa om denna goda kalla maträtt som jag fixade ihop ikväll. Den kallas för club sandwich, men istället för bröd använder man sig av en omelett. Hur man skall få den ihoprullad som det är meningen, det är den stora frågan. Men gott var det minsann ändå! Speciellt majonnäs/turkiskyogurtröran med curry, salt & peppar gjorde pricken på i:et. Smakar rätt lik de goda kycklingwrapparna som finns på abc! Bilden säger väll resten.
 
Dagen har egentligen varit rätt meningslös. Bestämde mig under dagens gång att jag skulle skippa Vasaresan till ÅA ikväll pga. det hemska snöovädret. Läste istället en del på högskoleprovet som kommer skrivas i april. Har också hunnit varva ner ikväll tsm med Nicke till filmen "jack reacher". Helt okej tidsfördriv.

LÄSVÄRT

.. speciellt för de riktigt hårda LCHF-motståndarna och de som påstår att man får hjärt,- kärlsjukdomar av lågkolhydratskost. Bullshit är bara förnamnet.
 
LÄS HÄR!

Sanslöst

 
Dagen har varit ganska lame. Suttit på ÅA även ikväll och då jag kom hem joinade jag Emilia en stund. Under dagen har jag också hunnit fota mina två gullungar Ruffe & Bettan ute i snön. 
Kvällen avslutades framför efterlyst med en gottiskopp med yogurt, bär och frön av olika slag. Måste också med tanke på efterlyst påpeka att vi lever i en sjukt sjuklig värld. Och i de flesta fallen enligt programmet är det människor "med svensk brytning" som står bakom dåden. Det är bara att inse fakta. Även om man vill eller inte vill. 

dagens outfit

 
Och kvällens skinksallad! :)
 
Önskar de kommande timmarna går fort nu. Sitter nämligen på åbo akademi nu och skall just börja lyssna på en föreläsning. Passligt tills andra slutar för dagen.

new


Godnatt

Då va de slut på veckan ännu en gång. Denna dag har nästan helt gått ut på att sova. Har varit sjukt trött! Gårkvällen blev iallafall smått awesome, förfest hos Eken och sen vidare till jogen. Mot kvällssidan orkade jag mig ändå i duschen så for vi till Nickes mamma och firade Nicke med smörgåstårta som fyller 22 år imorgon! :) Hann också resonera gårkvällen med mina fina vänner före jag åkte raka vägen hem till sängen. Där tänker jag lämna nu tills morgonen.
 

LÖRDAG

 
Fixad & klar inför kvällens utgång! :)

Lyx

 
 
Fredagspizza med kusinerna på pizzeria CASA! :) Utan botten förståss. It works!

En riktig sportlovsdag

Idag hade vi utedag med släkt och bekanta. Grillade korv och gjorde vofflor ute hela dagen lång.
Moster var även över med en kollega ett varv, så barnen blev som små ljus tills de fick bekanta sig lite med polisbilen! :)
Det blev även en hel del skidtävlingar och Ruffe fick hoppa i dragselen för att roa ungarna. Trevligt!
 
 

RSS 2.0