Första helgen i Sverige

Söndag och helgen är snart över!
 
I fredast blev det träff med klassen och några faddrar. Vi började kvällen i redaktionslokalen, vi målade nollnings-tshortorna, planerade och fick vårt leopardhårband. Vårt tema under nollningsperioden (en månad framöver) kommer nämligen vara leopard. Om man vill gå all in betyder det att man ska klä sig extremt leopardaktigt, även i skolan, under nollningsperioden. Klockan 19.00 öppnade kårhuset så då stack vi dit, gjorde några uppdrag utanför med grupp 2 som jag tillhör. När vi väl var in på kårhuset blev vi bjudna på tacos och sen fortsatte kvällen på nattklubben våningen över.
Igår, lördast, for Nicke och jag ut till strömpilen på jakt efter skor. Utan resultat for vi vidare in till stan. Gick runt där någon timme och då det började bli kväll mötte Thomas och Erica upp oss. Vi gick till the bishop's arms och åt en riktitgt god hamburgertallrik.
 
Denna söndag står utan egentligen planer. Tänkt är i alla fall att pröva cykla till universitetsområdet tillsammans med Nicke nu då vi är lediga och har tid. Så kanske jag hittar ensam nästa gång! ;)
Ha de gött.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0